Koti Tuusulasta

Tuusulasta löydät erilaisia asumismahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Meillä asut kohtuuhintaisesti sekä luonnonrauhan ja kulttuurikohteiden että pääkaupunkiseudun sykkeen lähettyvillä. Myynnissä on tontteja eri puolilta kuntaa. Löydät myös uudiskohteita, joihin pääset muuttamaan jopa heti.

Omakotitontit – tee unelmistasi totta ja rakenna oma talo

 • Linjapuisto, Kellokoski:
  Kellokosken kulttuurihistorialliseen ympäristöön, sairaala-alueen välittömään läheisyyteen Linjatien varrelle on kaavoitettu Linjapuiston uusi asuinalue, jonka pientalotonteille pääsee suunnitelman mukaan rakentamaan vuonna 2021. 
 • Peltokaari, Jokela:
  Peltokaaren asuinalue sijaitsee kivenheiton päässä Jokelan juna-asemasta ja palveluista. 
 • Puustellinmetsä, Hyrylä (5 tonttia vapautui Asuntomessujen jälkeen luovutettavaksi tarjouskilpailulla, neljä niistä on varattu ja viides oli haussa 2.11.2020 asti):  
  Puustellinmetsä on osa Rykmentinpuiston tulevaa kyläkaupunkia. Alueella järjestettiin kesällä 2020 Asuntomessut. 

Lisätietoja omakotitonteistawww.tuusula.fi/tontit

Uudiskohteita – muuta valmiiseen kotiin

Lisäksi esimerkiksi asuntomessualueella on tarjolla yksittäisiä omakotitaloja ja paritaloja/paritaloasuntoja. Katso tarjonta tarkemmin esimerkiksi Oikotieltä tai Etuovesta.

Muita asumismahdollisuuksia

 • Asumisoikeusasunnot
  Tuusulassa on yli 600 asumisoikeusasuntoa, yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Lue lisää Asumisoikeusasunnot-sivultamme. 
 • Vuokra-asunnot
  Tuusulan kunta ja Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy (Tukuki) vuokraa Tuusulan alueella yli 1200 vuokra-asuntoa. Lisäksi Tuusulassa on monia muita arava- ja korkotukiasuntojen välittäjiä. Lue lisää Vuokra-asunnot-sivultamme. 

 • Muut myynnissä olevat asunnot ja talot
  Tutustu esimerkiksi Oikotien tai Etuoven tarjontaan.


Oletko pohtimassa tuottajamuotoisen rivi- tai kerrostalon rakentamista Tuusulaan? Tutustu Rivi- ja kerrostalotontit -sivuumme.