Koti Tuusulasta

Tuusulasta löydät erilaisia asumismahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Meillä asut kohtuuhintaisesti sekä luonnonrauhan ja kulttuurikohteiden että pääkaupunkiseudun sykkeen lähettyvillä. Myynnissä on tontteja eri puolilta kuntaa. Löydät myös uudiskohteita, joihin pääset muuttamaan jopa heti.

Omakotitontit – tee unelmistasi totta ja rakenna oma talo

 • Linjapuisto, Kellokoski:
  Kellokosken kulttuurihistorialliseen ympäristöön, sairaala-alueen välittömään läheisyyteen Linjatien varrelle on kaavoitettu Linjapuiston uusi asuinalue, jonka pientalotonteille pääsee suunnitelman mukaan rakentamaan vuonna 2021. 

Lisätietoja omakotitonteistawww.tuusula.fi/tontit

Uudiskohteita – muuta valmiiseen kotiin

Lisäksi esimerkiksi asuntomessualueella on tarjolla yksittäisiä omakoti- ja paritaloja/paritaloasuntoja. Katso tarjonta tarkemmin esimerkiksi Oikotieltä tai Etuovesta.

Muita asumismahdollisuuksia

 • Asumisoikeusasunnot
  Tuusulassa on yli 600 asumisoikeusasuntoa, yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Lue lisää Asumisoikeusasunnot-sivultamme. 
 • Vuokra-asunnot
  Tuusulan kunta ja Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy (Tukuki) vuokraa Tuusulan alueella yli 1200 vuokra-asuntoa. Lisäksi Tuusulassa on monia muita arava- ja korkotukiasuntojen välittäjiä. Lue lisää Vuokra-asunnot-sivultamme. 

 • Muut myynnissä olevat asunnot ja talot
  Tutustu esimerkiksi Oikotien tai Etuoven tarjontaan.


Oletko pohtimassa tuottajamuotoisen rivi- tai kerrostalon rakentamisesta Tuusulaan? Tutustu Rivi- ja kerrostalotontit -sivuumme.