Varhaiskasvatuksen PopUp-tilaisuus henkilöstölle 17.2.2016 - lapsen osallisuus keskiössä

12.02.2016

Tuusulan varhaiskasvatuspalvelut järjestää henkilöstölleen vuorovaikutteisen ja yhteisöllisen PopUp-perehdytys- ja koulutustilaisuuden Vaunukankaan koululla keskiviikkona 17.2.2016 klo 15.30-19.30. Osallistuvilla päivähoitoyksiköillä on omat esittelypisteensä koulun tiloissa, joissa koko varhaiskasvatuksen henkilöstön on mahdollisuus kiertää tilaisuuden ajan tutustumassa esittelyihin lapsen osallisuus -aiheen parissa.

Tilaisuudessa päivähoitoyksiköiden henkilöstöt esittelevät toisilleen, miten lasten osallisuutta on lisätty heidän toiminnassaan. Esittelyissä kiinnitetään erityisesti huomiota prosesseihin, joiden avulla osallisuus on lisääntynyt. Esimerkkeinä esiteltävistä aihepiireistä ovat lapsen osallisuus arjen liikunnassa, lasten kokoukset, Case Forest -toiminta esiopetuksessa, oman leikki- ja oppimisympäristön suunnittelu ja toteutus sekä monet muut osallisuusmahdollisuuksia tukevat aiheet.

Tilaisuuden tavoitteena onkin jokaisella varhaiskasvatuspalveluiden henkilöstöön kuuluvalla saada toisten kokemusten kautta ideoita ja oppia jatkaa lasten osallisuuden kehittämistä omassa työssään ja yksikössään. 

Lisätietoja:
vt. varhaiskasvatuspäällikkö Helena Palola p. 040 314 3369

 

 

                       

Takaisin