Tuusulassa valmistaudutaan joulunviettoon

17.11.2016 klo 20.30

Tuusulassa joulukausi avataan sekä Hyrylässä, Jokelassa että Kellokoskella. Joulunavaus on lämminhenkinen koko perheen tapahtuma. Hyrylässä joulunavausta vietetään 25.-26.11., Jokelassa ja Kellokoskella 26.11.

Tuusulalainen joulu on tehty musiikista. Joulukonserteissa kaikuvat tutut jouluiset sävelmät. Tunnelmallista joulumusiikkia on tarjolla esimerkiksi Tuusulan kirkossa ja taiteilijakodeissa. Joululaulut soivat myös koulujen ja päiväkotien ikimuistoisissa joulujuhlissa.

Perinteinen Tuomaasta Nuutiin -tapahtuma tuo ripauksen vanhan ajan joulua Tuusulaan. Koko perheen tapahtuma tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän hetken joulunalusviikolla Etelä-Tuusulassa Tuusulan kirkon ja Työläiskotimuseon mäellä, Jokelassa Tiilitehtaan alueella ja Jokelan kirkossa sekä Kellokoskella Ruukin ja Männistön alueella sekä Kellokosken kirkossa. Luvassa on joulupuuroa, kauneimpia joululauluja ja joulurauhan julistus.

Lahjat pukinkonttiin Tuusulasta

Lahjat joulupukinkonttiin löytyvät helposti omasta kotikunnasta. Käsintehtyjä lahjoja ja kotona leivottuja joululeivonnaisia löytyy koulujen, päiväkotien ja yhdistysten järjestämistä joulumyyjäisistä. Pakettiin voi tavaran sijaan kääräistä vaikka palvelun tai lahjakortin tuusulalaiseen yritykseen. Halosenniemen ja Erkkolan museokaupoista pukinkonttiin löytyy mm. Pekka Halosen ja Martta Wendelinin taideaiheisia tuotteita, kirjoja, kalentereita ja kortteja.

Joulu on lahjojen antamisen ja saamisen aikaa. Ilahduta lähellä tai kauempana asuvaa lähimmäistäsi ja anna lahja sitä tarvitsevalle. Tuusulassa on joulunalusaikana käynnissä useita keräyksiä ja tempauksia, jonka kautta voi tuoda joulumielen myös tuntemattomalle läheiselle.

 

Lue lisää Tuusulan tapahtumakalenterista.

Lisää oma tapahtumasi Tuusulan tapahtumakalenteriin.

Tuusulassa valmistaudutaan jouluun

Takaisin