Aulagallerian näyttelyajat keväälle 2019 ovat haussa lokakuussa

03.10.2018

Tuusulan kunnantalon Aulagalleria-näyttelytilan ajat ovat haussa kevätkaudelle 2019. Näyttelyaikoja jaetaan tammikuusta kesäkuun alkuviikoille. Aulagalleria sijaitsee Tuusulan kunnantalon aulassa, käyntiosoite Hyryläntie 16. Näyttelytila on maksuton. Myönnetyt näyttelyajat ovat yleensä noin 2-3 viikon mittaisia.

Aulagallerian toiminnan periaatteena on tarjota näyttelytila ensisijaisesti tuusulalaisille taiteen harrastajille ja yhdistyksille, mutta näyttelyohjelmien monipuolisuuden ja laadun takia mukaan voidaan ottaa myös ammattitaiteilijoita sekä muualla kuin Tuusulassa asuvia taiteen harrastajia.

Hakemuksesta tulee ilmetä toive näyttelyn ajankohdaksi. Liitä mukaan myös tieto ajankohdasta, joka ei missään tapauksessa käy. Hakemukseen tulee liittää selkeä kuvaus näytteille asetettavien töiden laadusta, tekniikasta ja ulkoasusta (esim. valokuvia).

Kevään 2019 näyttelyiden hakuaika on 1.–31.10.2018. Hakuun voi käyttää valmista kaavaketta, verkkolomaketta tai hakemus voi olla vapaamuotoinen. Hakulomakkeita on saatavilla Tuusulan kunnan nettisivuilta www.tuusula.fi/lomakkeet  (hakuryhmä Kulttuuri), Tuusulan kirjastoista sekä TuusInfosta. Näyttelyajat päätetään marraskuussa 2018.

Hakemukset liitteineen voi lähettää postitse osoitteeseen Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut, PL 60, 04301 Tuusula (käyntiosoite: Jääkärinpolku 2), sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@tuusula.fi tai täyttämällä verkkolomakkeen.

Lisätietoja
kulttuurituottaja Sanna Hokkanen p. 040 314 3436
sanna.hokkanen@tuusula.fi
www.tuusula.fi/kulttuuri 

Takaisin