• Ajankohtaista

  • Ajankohtaista

Loppukevään aikatauluja

24.04.2019

Kevään asioita

Lukuvuosi lähenee loppuaan. Vielä viimeiset kouluviikot pitäisi jaksaa opiskella ja työskennellä, vaikka sää tällä hetkellä meitä mukavasti suosiikin. Lämpimät ja kuivat kelit ovat tuoneet entistä enemmän mopoilijoita liikenteeseen, ja muutenkin tulee varmasti vietettyä enemmän aikaa ulkona. On erittäin tärkeätä pitää mielessä muutamia turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita:

  • Mopolla ajetaan liikennesääntöjen mukaan aina ja kaikkialla. Tarvittaessa kutsumme poliisin paikalle, jos arvioimme liikennesääntöjen toistuvasti unohtuvan mopoilijoilta.
  • Mopoilla ei ajella koulun piha-alueella, leikkipuistoissa eikä skeittipaikoilla.
  • Roskat laitetaan roskikseen! Nuoret ovat näkyvästi osoittaneet huolensa ympäristön hyvinvoinnista, joten on syytä muistaa, että pienilläkin asioilla on merkitystä.

Kevään aikana on nyt useita lyhempiä kouluviikkoja pääsiäisen, vapun ja helatorstain takia. Myös erilaiset retket ja tapahtumat voivat tuoda muutoksia työjärjestyksiin. Luokanvalvojat tiedottavat muutoksista. Kaikille yhteisesti tiedoksi jo tässä vaiheessa, että vappuaattona 30.4. kaikkien yläkoululaisten koulupäivä päättyy viimeistään klo 13.

Yläkoulun päättöjuhla on lauantaina 1.6.2019 klo 9 koulun liikuntasalissa.
Tervetuloa!

Takaisin