Klaavolantien kyläjuhlaa vietetään Tuusula-viikolla

19.07.2019 klo 10.25


Koko perheen tapahtuma Klaavolantien kyläjuhla valloittaa jälleen Klaavolan talon ja Ilmatorjuntamuseon pihapiirin sunnuntaina 28.7. klo 12–16. Tarjolla on monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Mukaan mahtuu esityksiä, työpajoja, museotiloja ja paljon muuta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.Keppihevostelua

Tapahtuma avataan klo 12 Ilmatorjuntamuseon pihalla juhlallisella lipunnostolla. Avajaistervehdyksen tuo Tuusulan apulaispormestari Jussi Salonen. Avajaismusiikista vastaa Tuusulan Mieslaulajat. Ilmatorjuntamuseolla, Tuusula-hallin alatasanteella näytetään Mauri Kaliman elokuvia Tuusulasta koko kyläjuhlien ajan. Opastetut kierrokset Kapteenin Puustellissa klo 12.30 ja 15.00. Ilmatorjuntamuseon parkkipaikalla on esillä vanhoja autoja, Tuusula-Seura esittelee toimintaansa, paikalla myös Tuusulan liikuntapalveluiden liikuntavaunu. Myynnissä grillimakkaraa ja hernekeittoa, myös kahvio auki.

Kotiseutumuseo Klaavolassa on mahdollisuus vierailla päärakennuksessa ja kurkistaa myös maitohuoneeseen, saunaan ja aittaan. Klaavolan pihapiiristä löytyy lapsille keppihevosrata, ongintaa sekä perinnelelupaja. Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis laulaa ja laulattaa ikivihreitä lastenlauluja klo 13.00 ja 14.30. Loiskis-orkesteri 2018, kuvaaja Tanja Koskinen EG
Nature by Ampun luonnonkosmetiikkapajassa voi valmistaa itse ekologisia tuotteita, kuten kylpysuolaa ja savinaamioita. Paikalla myös potrettikuvaaja.  

Klaavolantie on suljettu liikenteeltä tapahtuman ajan Kulloontien ja Rykmentintien välillä. Pysäköintipaikkoja löytyy Rykmentintien P-alueelta ja uimahallilta.

Tapahtuman järjestävät Tuusulan kulttuuri ja museo, Ilmatorjuntamuseo sekä Tuusula-Seura ry. Tapahtuma on osa Tuusula-viikon ohjelmaa. 

Lisätiedot tapahtumasta ja koko Tuusula-viikon ohjelmasta www.tuusula.fi/tuusulaviikko

 
Takaisin