Fjällbon laituripaviljongin eli ”pussauskopin” avajaiset lauantaina 12.10. kello 18

18.09.2019

Fjällbon syyskuun alussa valmistuneen laituripaviljongin avajaisia vietetään lauantaina 12.10. kello 18.

Työnimellä ”pussauskoppi” rakennetun Fjällbon avajaisissa on esillä Keudan Pekka Halosen akatemia valotaidetta. Yleisö voi osallistua yhteisöllisen taiteen tekemiseen laskemalla paikalle tuotuja kaarnalaivoja veteen.

Tule lähettämään kaarnalaivan mukana lämpimiä ajatuksia rakkaallesi. Jos rakkaasi on mukana, voit muiskauttaa hänelle pusun Tuusulanjärven maisemissa.

Paikalla on tarjolla myös musiikkiesitys, makkaraa – ja ylhäällä huvimajassa kakkukahvit. Tilaisuudessa lanseerataan Tuusula-kakku. Tarjoiluja riittää sadalle ensimmäiselle.

Fjällbon laituripaviljongin avajaiset järjestetään samana päivänä kuin Seitsemän veljeksen vaellusreitti ja reitin mobiiliopastuksen avajaiset. Vaellusreitin mobiiliopastuksen avajaiset järjestetään Tuusulan Ruotsinkylässä 12.10. kello 10-13 Professorin Pytingin ja Villa Tammikon pihapiirissä keskellä 450 hehtaarin laajuista Ruotsinkylän tutkimusmetsää. Osoite on Maisalantie 209, Tuusula.

Fjällbon valoteos on nähtävillä myös Tuikkiva Tuusula -tapahtuman aikana. Tuikkiva Tuusula -iltaa vietetään 27.10. kello 18 alkaen.

 

Lisätiedot:

kunnanpuutarhuri Riitta Kalliokoski, 040 314 4091, riitta.kalliokoski@tuusula.fi

Takaisin