Maailman suurin vanhempainilta suorana lähetyksenä Tuusulan Kellokosken koululta 12.11.2019

04.11.2019

Maailman suurin vanhempainilta toteutetaan tänä syksynä suorana lähetyksenä 12.11.2019 klo 18.00-19.30 Kellokosken koululta. Kaikki Suomen koulujen huoltajat voivat osallistua vanhempainiltaan verkkodialogin kautta. Illan teemana on viisaampi viestintä.

Viisaammalla viestinnällä vahvistamaan vanhempien osallisuutta

Suorana lähetyksenä toteutettavan vanhempainillan aikana kuullaan keskustelunavauksia ja tarinoita siitä, miten vanhemmat voivat tukea omaa lastaan paremmin koulunkäynnissä. Illan aikana keskustellaan valtakunnallisen verkkodialogin kautta viisaammasta viestinnästä. Verkkodialogin avulla tapahtuman järjestäjät haluavat sitouttaa ja innostaa kaikki Suomen vanhemmat mukaan koulun ja sitä ympäröivän maailman muutokseen sekä vahvistaa vanhempien osallisuutta.

Maailman suurimman vanhempainillan järjestävät yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Vanhempainliitto ry, Opetusalan Ammattijärjestö ry, Kannustusryhmä, Suomen Kuntaliitto ry, Yle uutisluokka ja Opetushallitus. Illan juontaa Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes. Tilaisuudessa on mukana keskustelemassa Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

Lisätietoa tapahtumasta: www.maailmansuurinvanhempainilta.fi

Kellokosken koulu valmiina toteutukseen

Maailman suurimman vanhempainillan näyttämönä toimii tänä syksynä Tuusulan Kellokosken koulu. Tuusulalla on ilo olla mukana toteuttamassa tilaisuutta, jossa pohditaan erityisesti kodin ja koulun yhteistyötä. Tuusulassa on kehitetty yhteistyötä muun muassa järjestämällä vanhemmille yhteistä dialogikeskustelua aiheesta ja koulukohtaisia osallistavia vanhempainiltoja, joissa on pohdittu yhdessä koululaisten arjen asioita kuten sosiaalisen median ja pelimaailman käyttöä.

Kellokosken koululla on käynnissä loppujärjestelyt Maailman suurimman vanhempainillan osalta. - Koulumme on varannut tilaisuutta varten käyttöön toimivat tilat ja toteutamme verkkodialogiin tarvittavan tekniikan yhteistyössä järjestäjien kanssa, kertoo Kellokosken koulun rehtori Jyrki Aronen.

- Iloksemme myös Ylen uutisluokka saapuu paikan päälle haastattelemaan ja videoimaan ennakkoon muutamaa koulumme oppilasta, näin lasten ja nuorten näkemykset illan aiheeseen liittyen saadaan myös kuuluville, jatkaa Aronen.

Tervetuloa kaikki Suomen koulujen oppilaiden huoltajat seuraamaan Maailman suurimman vanhempainillan livelähetystä Kellokosken koululta!

Lisätietoja:
sivistysjohtaja Virpi Lehmusvaara, p. 040 314 3401
opetuspäällikkö Markus Torvinen, p. 040 314 3410
rehtori Jyrki Aronen, p. 040 314 4273
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi.

Takaisin