Tuusulan kunnantalon väistötiloihin siirtyminen edennyt – osa toiminnoista siirtyy keväällä 2020

20.12.2019 klo 10.45

Enemmistö Tuusulan kunnantalolla toimineista yksiköistä on siirtynyt loppuvuoden aikana väistötiloihin kiinteistössä ilmenneiden sisäilmaongelmien vuoksi. Pääasiallisina väistötiloina toimivat Sahankulman ja Tuuskodon tilat. Sahankulman väistötila sijaitsee Sahankulman liikekeskusalueella, Tuuskoto puolestaan Hyrylän keskuksen pohjoispuolella Tuusulanjärven rannalla. Kunnantalo tyhjenee pääosin maaliskuussa 2020. Väistötilojen on tarkoitus toimia käytössä noin viisi vuotta, kunnes kunnantalon toimintojen uudet tilat rakentuvat osaksi Hyrylän keskustan liikekeskusta.

Kasvun ja ympäristön toimialue toimii Sahankulman väistötilassa

Kasvun ja ympäristön toimialueelta elinvoima, asuminen ja kehittäminen -palvelualue (pl. asuntomessutoimisto) sekä kaavoitus, maankäyttö, paikkatieto, kunnallistekniikan suunnittelu ja liikenne -yksiköt ovat siirtyneet Sahankulman väistötilaan marraskuussa 2019.

Tekninen palvelupiste ja rakennusvalvonta siirtyvät kunnantalolta Sahankulmaan valmistuvaan erilliseen tilaan maaliskuussa 2020.

Kasvun ja ympäristön toimialueen yhteystiedot:

Sahankulman väistötilassa toimivat yksiköt:  
Osoite: Moukarinkuja 4 C, 04430 Tuusula
Sovi etukäteen käyntiaika Sahankulmassa toimivan henkilön kanssa tai TuusInfon asiakaspalvelusta p. 09 8718 3070 tai tuusinfo@tuusula.fi.

Tekninen palvelupiste ja rakennusvalvonta:
Osoite: Tuusulan kunnantalo, 3B-kerros, Hyryläntie 16, 04300 Tuusula (maaliskuuhun 2020 asti)
Katso teknisen palvelupisteet aukioloajat.

Tuuskodon väistötilan käyttö on alkanut vaiheittain

Kunnantalon väistö alkoi alkutalvella 2019 sivistyksen toimialueen hallintopalveluiden siirtyessä toiseen kunnantalon väistötilaan Tuuskotoon ja nyt marraskuun lopussa samaiseen kiinteistöön ovat siirtyneet Hyrylässä vanhassa ostoskeskuksessa torin laidalla aikaisemmin toimineet kunnan tilapalvelut. Viimeisimpänä muuton Tuuskotoon on toteuttanut 13.-15.12.2019 viikonloppuna aikaisemmin Rykmentinpuiston vanhalla kasarmialueella toiminut kunnan ICT-yksikkö.

Kunnantalolle tässä vaiheessa vielä jäävät yleis- ja henkilöstöhallinnon yksiköt siirtyvät Tuuskotoon keskitetysti keväällä 2020. Siirtyminen toteutetaan Tuuskodon viimeisten korjaus- ja kunnostustöiden valmistuttua. Arvioitu muuttoajankohta on maaliskuussa 2020.

Tuuskodon väistötilan yhteystiedot:

Osoite: Kotorannankuja 10, 04310 Tuusula
Sovi etukäteen käyntiaika Tuuskodossa toimivan henkilön kanssa.

Muut tilapäiset väistötilat sijaitsevat Hyrylän keskustassa

Tammikuussa 2020 kunnantalolla toimivista yksiköistä Ohjaamo ja asuntopalvelut siirtyvät kunnantaloa vastapäätä sijaitsevaan vanhaan ostoskeskukseen entisiin tilapalveluiden tiloihin, joissa toimii väliaikaisesti jo tälläkin hetkellä osa kuntatoimialan henkilöstöstä.

Myös Hyrylän keskustassa sijaitseva Aunela on väliaikaisesti väistötilakäytössä. Tiloissa toimii osa sivistyksen toimialueen hallintopalveluiden henkilöstöstä. Siirtyminen Aunelasta Tuuskodon väistötiloihin tapahtuu keskitetyn muuton yhteydessä keväällä 2020.

Lisätiedot:
Pormestari Arto Lindberg, p. 040 314 3101
Kansliapäällikkö Harri Lipasti, p. 04o 314 3003
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi. 

Takaisin