Keusote: Tule mukaan kehittämään Keusoten palveluja!

06.02.2020

Keusoten osallisuusohjelmaa valmisteltaessa, kysyimme alueen asukkailta, miten asukkaat kokevat voivansa olla mukana sotepalveluiden kehittämisessä. Asukaskyselyn vastauksista kävi ilmi, että asukkaat olisivat halukkaita olemaan mukana palveluiden kehittämisessä, mutta he eivät tienneet miten.

Tule mukaan asukaskehittäjäryhmään

Meille on tärkeää, että palveluitamme kehitetään yhteistyössä alueen asukkaiden kanssa. Yhtenä mahdollisuutena olla mukana palveluiden kehittämisessä, olemme perustaneet asukaskehittäjäryhmän. Ryhmään kerätään kehittämisestä kiinnostuneiden Keusoten alueen asukkaiden yhteystiedot. Ryhmästä pyritään tekemään sekä alueellisesti että ikäryhmittäin mahdollisimman kattava. Lisäksi asukkaat voivat ilmoittaa erityisen kiinnostuksen kohteensa kehittämisessä.

Lähetämme asukaskehittäjäryhmään ilmoittautuneille tietoa osallistumismahdollisuuksista ja he voivat itse päättää, mihin kyselyihin haluavat vastata tai mihin tilaisuuksiin haluavat osallistua. Osallistuminen ja yhteydenpito perustuu vapaaehtoisuuteen.

Tule nyt rohkeasti mukaan! Voit jättää yhteystietosi tämän lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tietojasi käytetään ainoastaan sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseen ja arviointiin liittyvään tiedottamiseen.

Lisätietoja asukaskehittäjätoiminnasta: Laura Busi, laura.busi@keusote.fi, p. 040 314 5333, Integraatio- ja muutostoiminta

 

Uutinen alkuperäisessä yhteydessään.

Takaisin