Tuusula kutsuu paikallisia toimijoita keskusteluun 26.2. hävikkiruokatoiminnasta Tuusulassa

17.02.2020 klo 14.50

Miten paikallisesti syntyvää ruokahävikkiä voisi pienentää? Miten hävikkiruokaa tarjoavat tahot ja hävikkiruoasta hyötyvät ihmiset ja yhteisöt saataisiin kohtaamaan? Miten hävikkiruokatoiminta tulisi organisoida? Näihin kysymyksiin pyritään löytämään vastaus keskiviikkona 26.2. klo 15.30-17.30 järjestettävässä tilaisuudessa, joka on avoin kaikille Tuusulassa toimiville hävikkiruokatoimijoille. Tilaisuus pidetään kokoustila Ostarissa Hyrylän torin laidalla (Koskenmäenpolku 4 D2, katutaso, Hyrylä).

Tilaisuudella Tuusulan kunta haluaa tuoda yhteen hävikkiruoan paikalliset toimijat ja muodostaa kokonaiskuvan Tuusulassa tapahtuvasta hävikkiruokatoiminnasta ja sen kehittämismahdollisuuksista. Tilaisuuteen toivotaan osallistujia paikallisista kaupoista, ravintoloista ja keskuskeittiöistä – tahoista, joiden toiminnassa syntyy ruokahävikkiä. Paikalle toivotaan myös tahoja, jotka toimivat hävikkiruoan jakelijoina tai hyödyntäjinä.  Tuusulan kunnan tavoitteena on edistää kestävää kehitystä kaikessa toiminnassaan sekä edistää asukkaittensa hyvinvointia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Lisätietoja:

Takaisin