Tuusula etsii lähettiläitä kesän 2020 asuntomessuille

05.03.2020

Tuusulan kunta hakee asukaslähettiläitä kesän 2020 asuntomessuille. Lähettiläiden tehtävänä on tutustua asuntomessuihin ja kertoa positiivisia uutisia asuntomessuista ja Tuusulasta omissa sosiaalisen median kanavissaan ja muissa verkostoissaan.

– Asuntomessut 2020 ovat vuoden tärkeimpiä tapahtumia Tuusulan elinvoiman vahvistamiseksi ja esiintuomiseksi. Haluamme lähettiläidenkin avulla tuoda esiin sitä, miten hyvä paikka Tuusula on asua ja elää, kertoo pormestari Arto Lindberg.

Tuusulan lähettilääksi asuntomessuille 2020 voivat hakea kaikki tuusulalaiset tai Tuusulaan vahvan siteen omaavat henkilöt, joilla on keväällä ja kesällä käytettävissä useampana päivänä aikaa Tuusulan asuntomessuja käsittävään viestintään. Lähettilääksi hakevan ansioksi luetaan sosiaalisen median verkostot tai muut verkostot, joissa positiivisia uutisia voi jakaa.

− Lähettilästoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta järjestämme lähettiläiksi valituille koulutusta ja tarjoamme heille pääsyn asuntomessualueelle koko asuntomessujen ajaksi. Odotamme lähettiläiden viestivän ennen messuja ja messujen aikana aktiivisesti asuntomessuista, messukohteista, messujen ohjelmasta ja oheiskohteestamme Rantatiestä. Toivomme lähettiläiltä innostuneisuutta ja sitoutumista tehtävään, sanoo viestintäpäällikkö Paula Kylä-Harakka.

− Tuusulan kunnalla on ollut jo vuodesta 2017 ”Tuusulan lähettiläitä”, eli asukas- ja työntekijälähettiläitä, jotka ovat viestineet kuntaa koskevista positiivisista uutisista ja tavallisesta tuusulalaisesta arjesta. Nyt haemme sekä näiden lähettiläiden että uusien lähettilästoiminnasta kiinnostuneiden henkilöiden joukosta porukkaa, joka auttaa Tuusulan messukesän onnistumisessa. Teemme messukesästä onnistuneen yhdessä, kertoo yhteisömanageri Katja Repo.

Valtakunnalliset asuntomessut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuiston alueella 10.7.-9.8.2020. Kesä 2020 on asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuosi ja messut kolmannet Tuusulassa järjestetyt asuntomessut.

Hae lähettilääksi!

Hakuaika päättyy 31.3.2020. Hakijoille ilmoitetaan ohjelmaan pääsystä huhtikuun puoliväliin mennessä. Koulutusta järjestetään touko-kesäkuussa. Asuntomessut ovat käynnissä 10.7.-9.8.2020. Hakeminen tapahtuu verkossa osoitteessa: https://www.lyyti.in/messulahettilas

 

Lisätiedot:

Arto Lindberg, pormestari

arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101

 

Katja Repo, yhteisömanageri

katja.repo@tuusula.fi, 040 314 3048

 

Paula Kylä-Harakka, vs. viestintäpäällikkö

paula.kyla-harakka@tuusula.fi, 040 314 2004

Takaisin