Musiikin maksuttomia e-palveluja Kirkes-kirjastokortilla

Kirkes-kirjastot tarjoavat musiikin e-palveluja sekä kuunteluun että soiton ja laulun opiskeluun.

Rockway on internetissä toimiva kotimainen musiikkikoulu, jossa voi opiskella erilaisten instrumenttien soittamista sekä laulua suomenkielisten verkkokurssien avulla. Naxos Music Library on musiikin suoratoistopalvelu, jossa löytyy äänitteitä lukuisista eri musiikinlajeista. Molempia palveluja pääsee käyttämään maksutta Kirkes-kirjastokortilla ja pin-koodilla.

Suomen suurin internet-pohjainen musiikkikoulu Rockway on toiminut yli kymmenen vuotta. Palvelu tarjoaa musiikinopetusta jo yli puolessa Suomen kirjastoalueista. Palvelun suurimmat oppiaineet ovat kitara, basso, rummut, kosketinsoittimet ja laulu. Lisäksi oppitunteja löytyy ukulelesta, äänittämisestä ja biisinteosta.

Naxos Music Library on ilmainen musiikin suoratoistopalvelu, jossa on albumeja ja kappaleita useista eri genreistä: klassinen musiikki, jazz/folk/blues-legendoja, vaihtoehtojazz, nostalgia, maailmanmusiikki/folk, instrumentaalinen musiikki, kiinalainen musiikki sekä pop ja rock. Lisäksi palvelussa on nuotteja ja kansitaidetta, oopperalibrettoja, säveltäjien ja artistien elämäkertoja sekä englanninkielisiä kuunnelmia.

Naxos Music Librarya täydentää videoiden suoratoistopalvelu Naxos Video Library. Palvelusta löytyy klassisen musiikin esityksiä, oopperaa, balettia, konsertteja ja dokumentteja.

16.03.2020

Takaisin