Varhaiskasvatukseen hakeminen ja kerhoihin ilmoittautuminen Tuusulassa syksylle 2020

18.03.2020

Kunnallinen varhaiskasvatus
Kunnallisten päiväkotien ja perhepäivähoidon hoitopaikkoja voi hakea jatkuvasti sähköisellä varhaiskasvatushakemuksella. Varhaiskasvatuspaikka on haettava viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta. Mikäli tarve ei ole ollut ennakoitavissa työllistymisestä tai opiskelusta johtuen, on paikkaa haettava välittömästi, kuitenkin kaksi viikkoa ennen tarvetta.

Kerhopaikat
Kerhot ovat tarkoitettu lapsille, joilla ei ole päivähoidon tarvetta. Kerhoja järjestetään Tuusulan jokaisessa kuntakeskuksessa. Kerhopaikat myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä tai kun paikkoja vapautuu.

Hakemus ja muut varhaiskasvatuspalveluiden vaihtoehdot
Sähköinen hakemus kunnalliseen varhaiskasvatukseen ja kerhoihin sekä lisätietoja varhaiskasvatuspalveluiden muista vaihtoehdoista on löydettävissä Varhaiskasvatukseen hakeminen

Yksityinen varhaiskasvatus
Perheillä on mahdollisuus hakea tukea yksityisen hoidon järjestämiseen päiväkodissa, ryhmäperhepäiväkodissa, perhepäivähoidossa tai kotona palkkaamalla hoitajan kotiin. Yksityisen hoidon tuki haetaan Kelasta. Yksityisiä päiväkotipaikkoja haetaan päiväkotien omilla hakemuksilla ja perhepäivähoidon paikkoja voi tiedustella alueellisilta perhepäivähoidon ohjaajilta.

Lisätietoja
www.tuusula.fi->Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalveluiden palveluohjaus (ma-to klo 9–10 ja 14–15, pe klo 9-10)
Etelä-Tuusula p. 040 3143361
Pohjois-Tuusula p. 040 3143344
varhaiskasvatus.palveluohjaus@tuusula.fi

Takaisin