Palvelu- ja toimintamahdollisuuksia Tuusulassa sähköisten kanavien kautta

20.03.2020 klo 14.00

Vaikka useimmat Tuusulan kunnat palveluista ovat fyysisesti suljettuina tai palvelutoimintaa on supistettu tai muutettu koronatilanteen vaatimalla tavalla, on tarjolle tullut myös uusia ja osin entuudestaankin tuttuja verkon kautta toteutettavia palvelu- ja toimintamahdollisuuksia. Esittelemme alla muutamia tällaisia mahdollisuuksia. 

Pidä hyvinvointiasi yllä liikunnan avulla

Kun kaipaat päivääsi liikettä, seuraa Tuusulan Uimahallin ja Vapaa-aikapalveluiden Facebook-sivuja. Löydät niistä liikuntavinkkejä sisältäviä tervehdyksiä ja videoita. 

Katso tervehdykset täältä: 
Tuusulan Uimahalli (Facebook)
Tuusulan Vapaa-aikapalvelut (Facebook)

Sisäliikuntatilat ovat Suomen hallituksen linjausten mukaisesti kiinni, kuten myös erikseen varatut ulkoliikuntapaikat. Vapaasti käytössä olevia ja avoimia ulkoliikuntapaikkoja voi käyttää eikä niitä aina ole mahdollistakaan sulkea. Vaikka seurat ja yhdistykset ovat oman toimintansa annetun ohjeen mukaisesti lopettaneet, yksilön liikkuminen halutaan mahdollistaa. Muistathan kuitenkin toimia hallituksen 16.3.2020 antamien linjausten mukaisesti liikkuessasi yleisillä paikoilla.

Kirjastojen, kulttuurin ja museoiden nälkään

Vaikka kirjastojen ovet ovat kiinni, e-kirjasto on auki. Lue e-kirjoja, kuuntele e-äänikirjoja ja musiikkia sekä katso elokuvia – e-kirjastossa on paljon erilaisia mahdollisuuksia tarjolla. Linkit kaikkiin Kirkes-kirjastojen e-palveluihin löytyvät kirjastomme verkkosivuilta.

Tuusulan kulttuuri jakaa konsertteja (striimauslinkkejä), taidevinkkejä ja taidetekemistä Facebook-sivullaan

Halosenniemen museo jakaa opetuksen verkkomateriaaleja Pekka Halosesta ja Halosen taiteesta Facebook-sivuillaan

Taitelijakoti Erkkolan Instagramissa on luvassa visailuja, sanataideideoita sekä J. H. Erkon ja Aleksis Kiven runoja. Osallistu visailuihin ja runoile mukana!

Voit myös nähdä kulttuurin ja museoiden sosiaalisen median kanavilla nostoja Virtuaali-Tuusulasta. Tutustu kotiseutuusi virtuaalisesti!

Nuorille suunnattua

Alueellisen nuorisotyön ohjaajamme ovat nuorten tavoitettavissa verkkonuorisotiloissa ja erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Verkossa tapahtuvaa toimintaa kehitetään yhdessä nuorten kanssa ­- ideoi ja ehdota! Tule mukaan linjoille

Otus Ohjaamo Tuusula on myös verkossa! Ohjaamossa suositellaan tapaamista ja asioiden hoitamista etänä, jos mahdollista, mutta Ohjaamon työntekijät ovat myös tavattavissa paikan päällä. Soita, viestitä, lähetä sähköpostia, ota yhteyttä somessa, keinot on monet!

Oppilaille ja huoltajille verkkokoulutusta etäopiskelusta

Oppilaiden ja huoltajien verkkokoulutukset etäopiskelun asioista jatkuvat ensi torstaihin 26.3.2020 asti joka päivä klo 17.00. Osallistu verkkokoulutukseen

Maahanmuutto- ja työllisyyspalvelut puhelun tai viestin päässä

Tavoitat maahanmuutto- ja työllisyyspalveluiden henkilöstömme puhelimitse ja viestitse sekä videoneuvottelumahdollisuuksien kautta.

Ota yhteyttä työllisyyspalveluihin sähköpostitse tyollisyyspalvelut@tuusula.fi tai Facebookin kautta. Tutustu myös verkkosivuihimme.

Maahanmuuttopalveluiden verkkosivuilta löydät yhteystietomme ja maahanmuuttopalveluiden koronavirustiedotteen usealla eri kielellä (Dari, Swahili, Arabia, Bengali, Tingrinja).

Takaisin