Tuusulan kirjastot suljettu 13.5. saakka

Suomen hallitus on päättänyt jatkaa rajoitustoimia kuukaudella koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Kirjastot pysyvät kiinni 13.5. saakka. Kaikki Tuusulan kirjastot ovat suljettuina ja kirjastoauto ei kulje 18.3.-13.5.2020.

Lainat

Sulkuaikana erääntyviä lainoja ei tarvitse uusia, eräpäivät siirretään automaattisesti eteenpäin. Jos eräpäiväsi on ollut ennen 18.3., uusi lainasi verkkokirjastossa

Uusia varauksia ei sulkuaikana voi tehdä. Saapuneet varaukset voi noutaa sulkuajan jälkeen. Maksuja ei kerry sulkuajalta. Palautusluukut ovat avoinna arkisin.

Virtuaalitapahtumat

Kirjaston tapahtumat siirtyvät verkkoon. Tapahtumien tuottaminen virtuaalisesti alkaa 1.4. Kuntalaiset voivat seurata ääneenlukua, satutunteja, luentoja ja vinkkauksia kevään aikana virtuaalisesti Facebookissa, YouTubessa ja mahdollisesti muissakin kanavissa. Kaikki kunnan virtuaalitapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista. Tiedotamme virtuaalitapahtumista myös kirjaston sosiaalisessa mediassa.

Kirjastoissa järjestettävät tapahtumat, opastukset ja ryhmäkäynnit on peruttu 31.5. saakka. Pääkirjaston kokoustilojen varaukset on peruttu.

E-aineistot

Kirjaston e-aineistot ovat käytössä myös kirjaston sulun aikana. Voit kuunnella omalta laitteeltasi musiikkia tai äänikirjoja, katsoa elokuvia, lukea kirjoja ja aikakauslehtiä, oppia soittamaan ja laulamaan videokurssilla tai katsoa musiikkivideoita - tarvitset vain kirjastokortin ja PIN-koodin.

Jos et ole aiemmin ollut Kirkes-kirjaston asiakas, mutta haluaisit käyttää poikkeusaikana e-kirjastoa, voit tulla kirjaston e-asiakkaaksi. Ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

Linkit kaikkiin e-palveluihin löytyvät osoitteesta www.tuusula.fi/eaineistot. Katso myös kirjaston vinkit maksuttomiin verkossa saatavilla oleviin e-aineistoihin.

Asiakaspalvelu

Kirjaston asiakaspalvelu palvelee sulkuaikana ma-pe klo 9-15

  • puhelimitse 040 314 3444 tai 040 314 3441
  • sähköpostilla kirjasto@tuusula.fi

Katso Tuusulan kunnan ohjeet koronavirustilanteeseen

Päivitämme sulkuajan ohjeita tarpeen mukaan kirjaston nettisivuille ja somekanaviin.

Kirjaston verkkosivut
Kirjaston Facebook
Kirjaston Instagram
Kirjaston YouTube-kanava

Päivitetty 29.4.2020

31.03.2020

Takaisin