Asuntomessulähettiläät aloittavat

24.04.2020

Tuusulan kunta käynnisti 5.3. haun asuntomessulähettiläiksi. Lähettiläiden tehtävänä on tutustua asuntomessuihin ja kertoa asuntomessuista ja Tuusulasta omissa sosiaalisen median kanavissaan ja muissa verkostoissaan. Liki 40 innokasta jätti hakemuksen lähettilääksi. Tuusulan kunta lähestyi messulähettiläiksi hakeneita huhtikuun puolivälissä.

– Etsimme innokkaita tuusulalaisia tai Tuusulaan vahvat siteet omaavia henkilöitä, jotka voisivat tukea pienellä, mutta äärettömän merkittävällä panostuksella vuoden 2020 messujen onnistumista. Kyse on vapaaehtoistehtävästä, johon liittyen saa koulutusta ja muun muassa lipun asuntomessualueelle. Toivomme lähettiläiden viestivän messuista omissa sosiaalisen median kanavissaan ja muissa verkostoissaan, kertoo yhteisömanageri Katja Repo.

– Olemme jatkaneet asuntomessujen valmistelua yhdessä Suomen Asuntomessujen kanssa. Messut järjestetään 3.−30.8.2020. Tietenkin seuraamme koko ajan koronavirusepidemian kehittymistä ja valtioneuvoston linjauksia. Meille on tärkeää esitellä – tavalla tai toisella – uutta Rykmentinpuiston asuinaluetta, jolle asuntomessut ovat lähtölaukaus. Perinteisten messujen ohella suunnittelemme muiden keinojen käyttöä, kertoo pormestari Arto Lindberg.

– Lähettiläiden koulutukset ovat jo käynnistyneet. Koronavirusepidemian ajan henkeen sopivasti koulutustilaisuuksia järjestetään Teamsin välityksellä, sanoo viestintäpäällikkö Paula Kylä-Harakka.

Tuusulan kunnalla on ollut asukas- ja työntekijälähettiläitä jo vuodesta 2017 alkaen. Nämä henkilöt ovat ihmisiä, jotka kertovat elämästään ja arjestaan Tuusulassa omissa verkostoissaan. Osa heistä on hakenut mukaan myös messulähettilääksi.

Valtakunnalliset asuntomessut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuiston alueella 3.8.−30.8.2020. Kesä 2020 on asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuosi ja messut kolmannet Tuusulassa järjestetyt asuntomessut.

 

Lisätiedot:

Arto Lindberg, pormestari, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101

Katja Repo, yhteisömanageri, katja.repo@tuusula.fi, 040 314 3048

Paula Kylä-Harakka, vs. viestintäpäällikkö, paula.kyla-harakka@tuusula.fi, 040 314 2004

Takaisin