Tuusula on monien mahdollisuuksien kunta − nauti luonnosta, kulttuurista ja yhdessä tekemisestä ympäri vuoden

18.08.2020

Tuusulan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tarjoavat kuntalaisille ja matkailijoille monia mahdollisuuksia niin kulttuurin kuin liikunnankin nälkään.

Kulttuuripalvelut järjestävät tapahtumia kaikenikäisille yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa ja kirjastot tarjoavat aineistojen lainauksen lisäksi mahdollisuuden tilojensa lainaamiseen kokoontumisia varten. Tuusulan museot esittelevät monipuolisia näyttelyitä ja mielenkiintoisia tutustumiskohteita kuten 1800- ja 1900-lukujen taitteen Suomen kultakauden taiteilijoiden koteja. Tuusulanjärven Rantatie taiteilijakoteineen ja muine kohteineen on tämän kesän Tuusulan Asuntomessujen oheiskohde.

Liikuntapalvelut järjestävät ohjattuja liikuntaryhmiä, tapahtumia ja elintapaohjausta sekä pitävät yllä kunnan monipuolisia liikuntapaikkamahdollisuuksia kuten urheilukeskuksia ja lähiliikuntapaikkoja.

Tuusulan monipuolinen luonto kohteineen tarjoilee hektisen arjen keskelle hengähdystaukoja ja hyvinvointia.

Voit nauttia Tuusulassa tekemisen vapaudesta, luovuudesta ja tehdä asioita myös suurella intohimolla. Yhdessä tekeminen, kehittyminen ja elinikäisen oppimisen mahdollisuudet rikastuttavat elämäämme Tuusulassa.

Tuusulalaisilla on pilke silmäkulmassa. Katso Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluidemme humoristinen video, josta löydät fiilistä ja vinkkejä Tuusulan mahdollisuuksista! Melo Tuusulanjärvellä, taiteile luonnon helmassa ja tartu hetkeen kaikkina vuodenaikoina!

Katso kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden video.

Kulttuurin nälkään, elämän janoon − Tuusula

Takaisin