Puustellinmetsän puiston avajaisia vietetään 11.9. klo 17–19

02.09.2020

Rykmentinpuiston uudella asuinalueella sijaitsevan Puustellinmetsän puiston koko perheen avajaisia vietetään perjantaina 11.9.2020 klo 1719. Monipuolinen puisto tarjoaa mahdollisuuksia moneen makuun. Puistoon on nyt vapaa pääsy Tuusulan Asuntomessujen päättymisen jälkeen. 


Avajaiset 11.9.2020

Puustellinmetsän puisto tarjoaa monipuolisia virkistysmahdollisuuksia 

Puustellinmetsän puisto on kaikille avoin julkinen puisto, jossa on runsaasti erilaisia ajanviettomahdollisuuksia. Puistossa voi esimerkiksi kerätä yrttejä yrttipuutarhasta, nauttia piknik-hetkistä penkki- ja pöytäryhmien äärellä, paistaa makkaraa grillipaikalla, viettää jännittäviä hetkiä lasten leikkipuistossa, pelata seurapelejä tai vaikkapa kuntoilla lähiliikuntapaikalla  mahdollisuuksia on moneen makuun. 

Puistoon on myös sijoitettu taidetta ruokkimaan taiteen nälkäisiä, osana Rykmentinpuiston taideohjelmaa.  

Avajaisohjelma 11.9. klo 17–19 

Tilaisuuden avaa klo 17.00 apulaispormestari Mika Mäki-Kuhna 
 
Klo 17.05 Rykmentinpuiston taideohjelman ja taiteilijoiden tervehdykset esittää Markus Meckelborg. Tilaisuudessa julkistetaan Michael Johanssonin teos Some Assembly Required – Déjà Vu, 2020.

Avajaisissa voi myös osallistua puistokierroksille, seikkailla ja tutustua suunnistuksen saloihin lähimetsässä, ihastella puiston vieressä laiduntavia lampaita, osallistua liikuntatuokioihin sekä kuunnella elävää musiikkia. Musiikkia tarjoilee n. klo 18 lähtien Matkalaukku trio, joka soittaa miellyttävällä volyymillä kevyttä rokkia, bluessia ja jazzahtavaa poppia. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää Riesa-pelle. 
 
Osallistu myös Taiteile tontti -arvontaan tai voita viljelyspalsta käyttöösi Puustellinmetsän puistosta! 
 
200 ensimmäiselle on jaossa janon sammuttamiseen pillimehuja.  
 
Kätevimmin pääset paikalle kävellen tai pyöräillen. Puiston viereiset pysäköintialueet on varattu tapahtuman käyttöön, lähimmät pysäköintimahdollisuudet löytyvät asuinalueen katualueelta. 
 
Tapahtumaan osallistujien toivotaan noudattavan riittäviä turvavälejä ja huolehtivan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tapahtumassa on tarjolla myös kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

Tapahtuma-alueen kartta:
Puustellinmetsän puiston avajaistapahtuman kartta 11.9.2020

Tervetuloa avajaisiin!


Lisätiedot: 
kunnanpuutarhuri Riitta Kalliokoski, p. 040 314 4091, riitta.kalliokoski@tuusula.fi 

Takaisin