Syyslomalla vaikka reippailemaan lähiluontoon

12.10.2020 klo 14.05

Tuusulan kouluissa vietetään syyslomaa 12.–18.10. Kotikunnasta löytyy monenmoista puuhaa myös näin korona-aikana. Erityisesti lähiluonto tarjoaa tekemisen paikkoja riittävin turvavälein.

Tuusulan alueella sijaitsevat metsät sisältävät paljon luonnoltaan monimuotoisia virkistyskohteita. Sarvikallion, Fjällbon puiston ja muiden kuuluisien metsäkohteiden ohella Tuusulan alueella on useita vähemmän tunnettuja upeita retkeily- ja liikuntakohteita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Kohteita:

Voit tutusta kohteisiin tarkemmin opaslehtisessä: Tuusulan lähimetsät tutuiksi. Tämän ja muuta materiaalia löydät kunnan verkkosivuilta www.tuusula.fi/lahimetsat.

Kirjastoon, uimahalliin, liikuntapaikoille ja museoon turvallisesti

Syyslomalla voi myös hakea lomalukemista kirjastosta, käydä museossa, pulahtaa uimaan uimahallissa tai esimerkiksi harrastaa muuten liikuntapaikoilla.

Asioithan vain terveenä. Muista myös käsi- ja yskimishygienia sekä turvavälit. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä kaikissa kunnan palvelupisteissä, kuten kunnan museoissa, kirjastoissa sekä nuorisopalveluiden ja liikuntatilojen sisätiloissa. Maskisuositus on voimassa myös uimahallin pukuhuoneissa, kuntosalilla, kahviossa ja muissa yleisissä tiloissa.

  • Syyslomaviikolla 12.–18.10. kirjastoauto Kirre ei aja aamu- ja iltareittejä auton vuosihuollon takia. Tuusulan pääkirjasto, Jokelan kirjasto ja Kellokosken kirjasto palvelevat normaalisti. Tuusulan kirjasto löytyy verkosta osoitteesta www.tuusula.fi/kirjasto.
  • Uimahalli on avoinna. Löydät aukioloajat ja yhteystiedot verkkosivulta www.tuusula.fi/uimahalli.
  • Nuorisotilojen tiedot löydät verkkosivustolta www.tuusula.fi/nuoriso.
  • Tuusulan museot palvelevat myös korona-ajan rajoituksin. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivulta www.tuusula.fi/museot.

Takaisin