Koronasuositukset ja -rajoitukset Tuusulassa tarkentuvat viikon lopussa

24.11.2020 klo 15.50

Tuusulan kunnan koronavirusepidemian aikaista tilannetta koskevat rajoitukset ja suositukset tarkentuvat vielä loppuviikosta. 20.11. julkaisemassaan tiedotteessa kunta arveli antavansa tarkennuksia jo tähän päivään 24.11. mennessä.

Yleisesti ottaen Tuusulan kunnan rajoitukset ja suositukset noudattelevat ja tulevat noudattelemaan Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän, sosiaali- ja terveysministeriön sekä aluehallintoviraston linjauksia.

– Pääkaupunkiseutu siirtyi 20.11. koronaviruksen kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen. Tilanne pahenee koko ajan ja rajoituksia tulee lisää. Tulemme viestimään lisärajoituksista viimeistään perjantaina. Tulevat viikot ovat ratkaisevan tärkeitä koronavirusepidemian selättämisen kannalta. On ensiarvoisen tärkeää, että me kaikki otamme tilanteen tosissamme, vaikka tuntisimme jo väsymystä pitkään jatkuneiden rajoitteiden keskellä. Voimme yhdessä vaikuttaa siihen, että tästä selvitään. Pidetään fyysistä etäisyyttä kanssaihmisiin, käytetään maskia, huolehditaan käsihygieniasta ja noudatetaan muitakin määräyksiä ja ohjeita, Tuusulan pormestari Arto Lindberg painottaa.

– Poikkeusaikana yksinäisyyden tunne ja huoli pärjäämisestä saattavat nostaa päätään. Murheiden kanssa ei saa jäädä yksin. Tuusulan kunta ja Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tarjoavat apua vaikeina aikoina, pormestari jatkaa.

 

Lisätiedot:

Tiedot korona-ajan palveluista: www.tuusula.fi/koronavirus

Arto Lindberg, pormestari, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101

Harri Lipasti, kansliapäällikkö, harri.lipasti@tuusula.fi, 040 314 3003

Takaisin