Vielä ehdit: Puustellinmetsän puiston viljelypalstat ja -laatikot nyt vuokrattavissa

31.03.2021 klo 15.05

Kesällä 2020 Tuusulan asuntomessualueelle Puustellinmetsän puistoon rakentui runsaasti viljelypalstoja ja -laatikoita asukkaiden käyttöön. Suosittuja vuokrapalstoja ja -laatikoita on vielä jäljellä - varaa omasi alkavaksi satokaudeksi ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu TuusInfoon

Vuokrattavaksi tulevat viljelypalstat ja -laatikot sijaitsevat Rykmentinpuistossa monipuolisen uuden Puustellinmetsän puistoalueen siimeksessä. Puistossa on myös runsaasti hedelmäpuita ja marjapensaita, joiden satoa asukkaat voivat kerätä omaan käyttöönsä. Palstojen keskellä on myös yrttitarha, jonka antimet ovat vapaasti maisteltavissa ja kerättävissä vaikkapa maustamaan omaa piknik-evästä.  

Puustellinmetsän puiston toiselta puolelta löytyy myös muun muassa lasten leikkipaikka, hyvin varusteltu kuntoilualue sekä kesäisin lampaita. 

Viljelyspalstat ja -laatikot mahdollistavat monenlaisen viljelyn

Vuokrattavana on sekä perinteisiä viljelypalstoja että viljelylaatikoita, yhteensä yli 70 kappaletta. 

Palstojen ja laatikoiden sijainti Puustellinmetsän puiston alueella:
Palstojen ja laatikoiden sijainti Puustellinmetsän puistoalueella

Viljelylaatikoita löytyy 90, 60 ja 30 cm korkeina. Viljelijä voi pohtia, haluaanko hän korkeamman laatikon, jonka ääressä ei tarvitse liikaa kumarrella vai pienten lasten kanssa touhuamiseen sopivan matalan laatikon.  

Puustellinmetsän puiston palstat ovat tarkoitettu yksivuotisten kasvien viljelyyn. Palstat tulisi siis kyntää syksyisin, jolloin joka kevät viljelyn voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Palsta, jossa voi viljellä myös monivuotisia kasveja, löytyy Kotorannankujalta 

Vuokrahinnat ja vuokraustapa

Puustellinmetsän palstojen vuokraus maksaa 50 e kaudessa ja viljelylaatikoiden 30 e/kausi. Viljelyn voi aloittaa palstoilla ja viljelylaatikoissa heti palstan vuorattuaan. Palstan tai laatikon varaus on voimassa niin kauan kuin vuokraaja maksaa vuosittaista kausimaksua. 

Palstojen ja laatikoiden vuokraus tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu TuusInfoon, ja ne vuokrataan yhteydenottojärjestyksessä.  

Vuokraa viljelypalsta tai -laatikko TuusInfon kautta:  
p. 09 8718 3070 
Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi 
Osoite: Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula 

Lisätiedot palstoista ja laatikoista: 
Yhteisöpuutarhuri Laura Tupeinen, 040 314 4333, laura.turpeinen@tuusula.fi 



 

Takaisin