Tuusulanjärven ja jokilaakson alueen kehittämisohjelman uudet verkkosivut

22.12.2020

Tuusulanjärven ainutlaatuinen alue on Helsingin seudun vetovoimaisimpia alueita. Sijainti pääkaupunkiseudun ja kansainvälisen lentokentän läheisyydessä avaa monia mahdollisuuksia. Uudenmaan maakuntajärven kuuluisat taiteilijahuvilat, museot, hotellit sekä ravintolat houkuttelevat kävijöitä alueelle sekä läheltä että kaukaa. Järven ympäristö on jopa 100 000 asukkaan aktiivisessa virkistyskäytössä. Tuusulan kunta ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskus kehittävät alueen saavutettavuutta yhteisessä kehittämisohjelmassa.

Kehittämisohjelman avulla alueen saavutettavuuden parantamista

Tuusulanjärven ja jokialueen kehittämisohjelmaa luotsaavat tiiviissä yhteistyössä Tuusulan kunnan eri toimialueiden ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen asiantuntijat. Tuusulanjärven ja jokialueen hyvinvointi on ohjelman sydän, jonka ympärille muut toiminnot rakentuvat.

Kehittämisohjelman tavoitteena on lisätä alueen houkuttelevuutta kehittämällä muun muassa alueen puistoja, parantamalla järven saavutettavuutta ja avaamalla järvinäkymiä. 

Verkkosivut avaavat ovet Tuusulanjärven moniin mahdollisuuksiin

Tuusulanjärven ja jokilaakson alueen uusien verkkosivujen tarkoituksena on tehdä näkyväksi monimuotoinen kehittämistyö, jonka hedelmiin voi tutustua uusilla Tuusulanjärven ja jokilaakson alue -verkkosivuilla. Sivuja päivitetään säännöllisesti ja sieltä löytyvät ajankohtaiset järvikuulumiset sekä palvelu- ja tapahtumavinkit.

Sivuilta löydät helposti myös saapumisohjeet Tuusulanjärven eri kohteisiin, sillä Tuusulanjärven taiteilijayhteisön juurille on vain puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta. Lukuisat historiaa henkivät museot kutsuvat aikamatkalle kansallisromantiikan aikaan!

Tuusulanjärven ja jokilaakson alue tarjoaa hengähdyshetkiä kiireisen arjen keskelle. Puistot, virkistysalueet ja lähimetsät sekä monet muut luontokohteemme kutsuvat sinut liikkumaan luonnon helmassa.

Tutustu Tuusulanjärven ja jokilaakson alue -sivuihin.

Lisätiedot:
Projektikoordinaattori Terhi Wermundsen, puh. 040 314 3065, terhi.wermundsen@tuusula.fi

Takaisin