Vaikuta tulevan kunnantalon palveluihin

04.01.2021

Hyrylän keskustaan suunnitellaan liike- ja palvelukeskusta, joka rakentuu torin, vanhan ostoskeskuksen ja linja-autoaseman alueelle. Keskuksen korttelialueelle suunnitellaan hypermarketia, erikoistavarakaupan ja kaupallisten palveluiden tiloja sekä Tuusulan kunnan palveluita – uutta kunnantaloa. Keskuksen alueelle rakentuviin uuden kunnantalon tiloihin toteutetaan myös kokoustiloja ja muita kokoontumisen mahdollistavia tiloja.

Ennakkosuunnitelmien mukaan liike- ja palvelukeskuksen ensimmäiseen kerrokseen sijoitetaan liike- ja kaupallisten palveluiden tiloja, ja toiseen sekä ylempiin kerroksiin kunnan palveluita. Kokous- ja kokoontumistilojen on suunniteltu sijoittuvan keskuksen 2. kerrokseen. Tuusulan kunnan valtuustosali sijoitetaan puolestaan Tuusulanväylän toiselle puolelle rakennettavaan Monioon.

Palvelukeskuksen ensimmäiseen kerrokseen pyritään sijoittamaan myös osa Tuusulan kunnan palveluista kuten keskitetty asiakaspalvelupiste TuusInfo, joka palvelee kuntalaisia, matkailijoita, yrityksiä ja yhteisöjä sekä kunnan työntekijöitä. Lisäksi palvelukeskukseen tulee Tuusulan kunnan tekninen palvelupiste, josta saa palveluita kaavoitukseen, maankäyttöön ja paikkatietoon sekä rakennusvalvontaan liittyen.

Edellä esiteltyjen palveluiden lisäksi asukkailla on nyt mahdollisuus ideoida, mitä muita palveluita ja tilamahdollisuuksia palvelukeskukseen on hyvä suunnitella.

Kyselyyn voi vastata verkossa 4.1.–31.1.2021: https://q.surveypal.com/Palvelukeskuskysely-

Äänestyslomake jaetaan myös koteihin osallistuvaan budjetointiin liittyvässä julkisessa tiedottessa 7.1. Lomakkeen voi palauttaa 31.1. mennessä asiakaspalvelu TuusInfoon, kirjastoihin tai osallistuvan budjetoinnin äänestyspisteisiin.

 

Lisätiedot:

Kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen 040 314 2012 (lomalla 11.1. saakka)

Kehittämispäällikkö Heidi Hagman 040 314 3052

Takaisin