Uusia koteja Tuusulaan – uudiskohteiden rakentaminen on vilkasta

05.02.2021

Kesän 2020 Asuntomessut olivat näyteikkuna tämän päivän monipuolisiin asumismahdollisuuksiin Tuusulassa ja lähtölaukaus Rykmentinpuiston jopa 15000 asukkaan kyläkaupungille. Tuusulan asuntorakentaminen on vilkasta ja uudiskohteita, kuten rivi- ja kerrostaloja, on rakentunut tai rakentumassa parasta aikaa eri puolille kuntaa.  

Rykmentinpuiston kyläkaupunki rakentuu asteittain 

Rykmentinpuiston kyläkaupungin rakentaminen käynnistyi toden teolla, kun Tuusulassa valmistauduttiin kolmansiin kesällä 2020 toteutettuihin Asuntomessuihin. Puustellinmetsä, viime kesän asuntomessualue, on ensimmäinen kyläkaupungin puistokylistä. Rykmentinpuisto on lähivuosina koti jopa 15 000 asukkaalle.
 
Asuntomessualueen kylkeen, Rykmentin puistotien varteen, on noussut Hyrylän silhuetissa näkyvät uudet kerrostalot kävelymatkan päähän Hyrylän palveluista kuten kaupoista, kirjastosta ja uimahallista. Ensimmäiset asukkaat ovatkin jo muuttaneet taloihin ja uusien asukkaiden haku on käynnissä.  
 
Toinen asuntomessualueen läheisyyteen valmisteilla oleva alue on Hirsitaloteollisuuden käynnistämä My Town -hanke, jossa suunnitellaan maailman ensimmäistä hiilineutraalia asuinaluetta. 

Uudiskohteita eri puolilla Tuusulaa 

Tuusulassa on myynnissä tai ennakkomarkkinoinnissa useita eri uudiskohteita, niin uudenlaisen asumisen konseptin tarjoavia hybridikerrostaloja kuin pienistä kompakteista asumisneliöistä koostuvia minitaloja. Etsitpä sitten omistus-, vuokra- tai asumisoikeusasuntoa, on vaihtoehtoja runsaasti tarjolla.  

– Tuusulaan valmistui vuonna 2020 ennätysmäärä uusia asuntoja, jotka tarjoavat yli 500 uutta kotia nykyisille tai tuleville tuusulalaisille. Uuden Tuusulan rakentuminen jatkuu myös vahvasti kuluvana vuonna. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa ollen matkalla kohti vakaata kasvua, kertoo pormestari Arto Lindberg.
 
Voit tutustua Tuusulassa myynnissä oleviin ja heti muuttovalmiisiin koteihin tai ennakkomarkkinoinnissa oleviin uudiskohteisiin kaupallisten verkossa toimivien asuntohakupalveluiden ja toteuttajien omien verkkosivujen kautta.  

Artikkelisarja Rykmentinpuiston uudiskohteiden rakennuttajista käynnistyy 

Tuusulan kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa 6.2.2021 käynnistyvä artikkelisarja pureutuu Tuusulan Asuntomessuilla käynnistyneeseen rakennuttajayhteistyöhön.  
 
Sarjassa esitellään rakennuttajia, jotka ovat mukana toteuttamassa tulevaisuuden kyläkaupunkia Rykmentinpuistoon Hyrylän alueelle.  


Tule Tuusulaan – monien asumismahdollisuuksien kuntaan! 

Lisätiedot:
Pormestari Arto Lindberg, p. 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi

Takaisin