Keusote tiedottaa: Tuusulassa mahdollisia altistumisia koronavirukselle

21.02.2021 klo 21.15

Hyvinkään Luontaistuotteen myymälöissä Hyvinkäällä ja Tuusulassa (Tuusulassa Life Tuusula) asioineet asiakkaat ovat voineet altistua koronavirukselle. Hyvinkään Luontaistuotteen Tuusulan myymälässä on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö 13.2.2021 klo 10–15 ja Hyvinkään myymälässä 14.2.2021 klo 12–16. Mahdollisesti altistuneiden asiakkaiden lukumäärästä ei ole tietoa. Suosittelemme, että kyseisenä aikana myymälöissä asioineet henkilöt seuraavat terveydentilaansa tarkemmin seuraavan 14 vuorokauden aikana, ja hakeutuvat koronatestiin, mikäli ilmenee lieviäkin oireita. Mikäli ilmenee koronaoireita, jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. 

Yleisohjeet koronavirustilanteeseen

Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuilta osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen, 019 226 0099, 8-20.

 

Tietoa koronaviruksesta:

Takaisin