Keusote tiedottaa: Tuusulan Hyrylän terveysaseman vastaanottopalveluissa hoidetaan vain kiireellistä hoitoa vaativat tehtävät 19.2.–5.3.

23.02.2021 klo 15.15

Tuusulassa Hyrylän terveysasemalla on tapahtunut henkilökunnan altistuminen koronavirukselle. Koronavirusaltistumisen vuoksi Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) joutuu supistamaan palveluita Tuusulan Hyrylän terveysasemalla 19.2.–5.3.2021 välisenä aikana. Tänä aikana voidaan hoitajan ja lääkärin vastaanottopalveluissa hoitaa vain kiireellistä hoitoa vaativat asiat. Keusote joutuu valitettavasti perumaan myös jo sovittuja vastaanottoaikoja. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa asiakkaille. Koronarokotukset hoidetaan kuitenkin suunnitellusti myös Hyrylän terveysasemalla. 

Yhteydenotot kiireettömässä hoidon tarpeessa 6.3. jälkeen

Keusote pyytää, että kiireettömässä hoidon tarpeessa Hyrylän terveysaseman hoitovastaaviin oltaisiin yhteydessä vasta 6.3. jälkeen. Voit ottaa yhteyttä hoitovastaavaasi sähköisesti tai puhelimitse. Hoitajan ja lääkärin vastaanottopalvelujen tarkemmat yhteystiedot löytyvät nettisivuilta osoitteesta www.keusote.fi/vastaanottopalvelut/asiointi.

Takaisin