Poikkeusajan dialogi korona-ajan kokemuksista 16.3. – tuusulalaiset yhdistykset kutsutaan mukaan keskusteluun

12.03.2021

Tuusulan kunta osallistuu Erätauko-säätiön järjestämään Poikkeusajan dialogi -keskustelutapahtumaan 16.3.2021. Keskustelun aiheena on ”Mitä olemme kokeneet koronavuonna? Miten jatkamme huomiseen?" Kunta kutsuu tuusulalaiset järjestö- ja yhdistystoimijat mukaan keskusteluun etäyhteyden kautta 16.3.2021 klo 1820.

Poikkeusaika on maaliskuuhun 2021 mennessä jatkunut jo vuoden ja on tärkeää kokoontua yhteen jakamaan kokemuksia, vahvistamaan luottamusta ja synnyttämään toivoa. Poikkeusaikojen dialogi tarjoaa mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeuksellisten aikojen paineessa.

Tapahtumapäivänä 16.3.2021 eri ryhmien kanssa ympäri Suomen käytävien keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa juuri nyt ja tulevaisuudessa. Keskusteluista tehdään yhteenveto, joka julkaistaan kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi. Keskustelujen kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö, oikeusministeriö Sitra ja valtiovarainministeriö.

Tuusulassa järjestetään 16.3.2021 keskusteluja muutamissa työyhteisöissä ja koululuokissa Tuusulan Erätauko-tiimin toteuttamana, ja kuntalaisille järjestetään puolestaan mahdollisuus keskusteluun avoimessa järjestödialogissa, jonka tarkemmat tiedot on esitelty alla.

Dialogikeskustelu yhdistyksille Tuusulassa 16.3.2021

Kutsumme keskusteluun tuusulalaisia lapsi- ja perhejärjestöjen edustajia, kansanterveysjärjestöjen edustajia ja asukasyhdistysten edustajia sekä erityisesti sinut, joka et normaalisti osallistu tämän kaltaisiin keskusteluihin. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi! Voit välittää kutsua myös yhdistyksessäsi eteenpäin.

Yhdistysten kanssa käytävän keskustelun tavoitteena on syventää ymmärrystä siitä, mitä yhdistykset ja yhdistysten jäsenet ovat kokeneet koronavuonna ja miten jatkamme huomiseen.

Yhdistysten dialogikeskustelu järjestetään etäyhteyden välityksellä 16.3.2021 klo 18–20. Linkki dialogikeskusteluun.

Keskustelutilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.3.2021 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi. Kerro ilmoittautuessasi myös edustamasi yhdistys, jotta voimme tarvittaessa jakaa keskustelijat pienempiin keskusteluryhmiin.


Lisätiedot:

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo-Kaisa Konttinen p. 040 314 3035, marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi
Kehittämispäällikkö Heidi Hagman p. 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

Takaisin