Kellokosken kirjaston remontti alkaa 19.4.

Kellokosken kirjaston remontin alkamisajankohta on varmistunut. Kirjaston viimeinen aukiolopäivä ennen kesän kestävää remonttia on perjantai 16.4.2021. 

Sulkuaikana kirjastossa uusitaan kalusteet, asiakaspalvelualue ja kaikki pinnat katosta lattiaan. Remontin valmistuttua Kellokoskelle avautuu Tuusulan ensimmäinen omatoimikirjasto. Henkilökunta palvelee kirjastossa jatkossakin, mutta omatoimikirjasto lisää kirjaston aukioloaikaa.

Kellokosken kirjaston aineistolla on remontin takia jo nyt tavallista pidemmät laina-ajat. Eräpäiviä ei tule sulkuajalle. Nyt kannattaa tulla lainaamaan hyvissä ajoin kesäksi lukemista.

Sulkuaikana Kellokosken kirjaston aineistoa ei voi varata eikä lainata. Varausten noutopaikaksi voi vaihtaa toisen kirjaston; muutoksen voi tehdä paikan päällä kirjastossa tai verkkokirjastossa. Jos Kellokoskelle varattu aineisto tulee noudettavaksi sulkuaikana, asiakkaaseen otetaan yhteyttä.

Kellokosken kirjastosta ei sulkuaikana voi noutaa varauksia eikä sinne voi palauttaa lainoja. Palautusluukku on suljettu. Lainat voi palauttaa muihin Tuusulan toimipisteisiin tai Kirkes-kirjastoihin.

Lisätietoja:
Tuuli Kokko, p. 040 314 4246, tuuli.kokko@tuusula.fi
Riikka Mustajärvi, p. 040 314 3442, riikka.mustajarvi@tuusula.fi

30.03.2021

Takaisin