Sykettä Tuusulaan -etäliikuntatapahtuma kutsuu kaikki mukaan liikkumaan 8.–10.5.

05.05.2021

Tuusulassa vietetään 8.–10.5. yhteisöllistä Sykettä Tuusulaan -etäliikuntatapahtumaa, jossa asukkaat kutsutaan mukaan liikkumaan ja viihtymään Tuusulan lenkkipoluilla, liikuntapaikoilla ja ainutlaatuisissa luontokohteissa sekä osallistumaan etäyhteyden kautta järjestettävään ohjattuun toimintaan.  

Sykettä Tuusulaan -etäliikuntatapahtuma muodostuu ihmisten yhteisestä toiminnasta, liikunnan ilosta eri puolilla Tuusulaa tulevien 8.–10.5. tapahtumapäivien aikana.  

– Syke Tuusulan toiminnan tavoitteena on kaikenikäisten tuusulalaisten liikuttaminen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen. Sykettä Tuusulaan -tapahtuma on siis toimintamme ytimessä ja kannustamme kaikki lähtemään 8.–10.5. liikkumaan tavalla tai toisella, rohkaisee Syke Tuusulan puheenjohtaja Anna-Maija Lahtinen. Jos lenkki- tai jumppakaveria ei löydy läheltä, niin tapahtumassa pääset liikkumaan hyvässä porukassa. 

Tapahtumkäynnistyy yhteislämmittelyllä lauantaina 8.5. klo 13 Facebook-livelähetyksessä. Sykettä Tuusulaan Facebook-tapahtumassa jaetaan 8.–10.5. päivien aikana ohjattuja treenivideoita ja vinkkejä koko perheen liikkumiseen.  
 
Liikuntatapahtumaan osallistuneiden liikuntaminuutit kerätään yhteen ja minuutit ilmoittaneiden kesken arvotaan osallistumispalkintoja. Minuuttien ilmoittamisen yhteydessä voi jakaa myös omat vinkkinsä rakkaista liikuntapaikoista 

– Asukkailla on nyt oivallinen mahdollisuus vinkata muillekin omista Tuusulassa sijaitsevista suosikkiliikuntapaikoistaan ja -reiteistään, kannustaa Tuusulan kunnan yhteisömanageri Katja Repo

 
Yhteisölliseen liikuntatapahtumaan ovat kaikki tervetulleita liikkumaan haluamallaan tavalla itselleen sopivana ajankohtana! 
 
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tuusulan kunta ja Liikuntaseura Syke. 

Osallistu tapahtumaan: 
Facebookin Sykettä Tuusulaan -tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1646262575761901 
Sykeminuuttien ja rakkaimpien liikkumisen paikkojen ilmoittaminenhttps://q.surveypal.com/sykettatuusulaan 

 
Lisätiedot:  
yhteisömanageri Katja Repo, Tuusulan kunta, katja.repo@tuusula.fi, p. 040 314 3048 
toiminnanjohtaja Elina Raijas, Liikuntaseura Syke, info@syketuusula.fi ja p. 040 584 2089 
tapahtumat.tuusula.fi 

 

Takaisin