Fjällbon puisto on monipuolinen päiväretkikohde – leikkimökki tuo iloa pienten retkeilijöiden kesään

21.05.2021

Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Fjällbon puisto tarjoaa kaikenikäisille retkeilijöille ja asukkaille monipuoliset puitteet retkipäivälle. Perheen pienimpiä ilostuttaa tänä kesänä myös alueen leikkipaikalla sijaitsevan leikkimökin käyttömahdollisuudet.

Fjällbon alue tarjoaa puitteet mukavalle retkipäivälle

Tuusulanjärven itärannalla sijaitseva Fjällbon puisto on alueena mukava päiväretkikohde, joka soveltuu kaikenikäisille retkeilijöille niin läheltä kuin kauempaakin. Puistoalue tarjoaa monipuolisia virkistysmahdollisuuksia luonnon helmassa ja järven rannalla.

Puistossa kulkee hiekkapäällysteisiä leveitä reittejä, mutta myös seikkailuista innostuneille on tarjolla puiden lomassa kiemurtelevia polkuja. Alue soveltuu myös liikuttavaksi lastenrattailla. Paikalle pääsee näppärästi vaikkapa omalla autolla pysäköintialueen sijaitessa aivan puiston vieressä tai polkupyörällä. 

Fjällbon puiston alueelta löytyy leikkipaikka, jossa sijaitsee myös kesän ajaksi käyttöön avattu leikkimökki, kukkaniitty, omaankin käyttöön vuokrattavissa oleva huvimaja ja nuotiopaikka, jossa voi paistaa makkaraa tai laittaa pannukahvit porisemaan.

Alueella liikkujien toivotaan huolehtivan alueen siisteydestä muun muassa viemällä roskat niille varattuun syväkeräysastiaan, joka sijaitsee pysäköintialueen kupeella. Alueella on myös yleisö-WC.

Leikkimökki tuottaa iloa perheen pienimmille koko kesän ajan

Fjällbon puiston leikkialueella sijaitseva leikkimökki avattiin kokeilukäyttöön 10.–21.5.2021 väliseksi ajaksi ja onnistuneen kokeilun jälkeen leikkimökki jatkaa aukioloaan koko kesän 2021 ajan.

Fjällbon puiston leikkimökki on auki kesällä seuraavasti:

  • Maanantai noin klo 8 lähtien – perjantai noin klo 12 asti
  • Lauantai ja sunnuntai noin klo 10–17

Tuusulan kunnan viherpalvelut huolehtii leikkimökin siistimisestä viikoittaisten puistoalueen hoitotoimenpiteidensä aikana, mutta myös leikkimökin käyttäjien toivotaan huolehtivan käyttönsä aikana sen siisteydestä ja palauttavan lelut käytön jälkeen takaisin paikoilleen.

Pidetään yhdessä huolta puiston viihtyvyydestä!

Fjällbon puisto tarjoaa virkistysmahdollisuuksia luonnon helmassa
Kuva: Fjällbon puisto tarjoaa virkistysmahdollisuuksia luonnon helmassa. 

Tutustu Fjällbon puiston sijaintiin Tuusulan karttapalvelussa

Lue lisää Fjällbon puistosta: www.tuusula.fi/virkistyspuistot


Lisätiedot:

Fjällbon puiston käyttöön liittyvät yleiset tiedustelut:
Kunnanpuutarhuri Riitta Kalliokoski, p. 040 314 4091, riitta.kalliokoski@tuusula.fi 

Leikkimökin käyttöön liittyvät tiedustelut:
Viheraluehoitaja Anne Saavalainen, p. 040 314 4565, anne.saavalainen@tuusula.fi

Takaisin