Monion perustuksiin kätketään aikakapseli – äänestä tai lähetä oma ehdotuksesi sisällöksi 24.9. mennessä

01.09.2021

Mitä haluaisit kertoa tulevaisuuden tuusulalaisille tämän päivän Tuusulasta? Tuusulan kunta kysyy asukkailta, mitä Hyrylään parhaillaan rakenteilla olevan lukio ja kulttuuritalo Monion perustuksiin peruskiven muurauksen yhteydessä kätkettävässä aikakapselissa voisi olla. Aikakapseliin dokumentoidaan tietoa talosta ja elämästä Tuusulassa syksyllä 2021. Monion peruskivi muurataan syyskuun lopussa.

Äänestys mahdollisista esineistä on käynnissä ja omia ehdotuksia voi lähettää 24. syyskuuta saakka verkkokyselyn kautta. Linkki verkkokyselyyn: https://q.surveypal.com/Monion-aikakapseli.

Lieriömäiseen teräksestä valmistettuun aikakapseliin sijoitetaan myös kuntalaisten kirjoituksia, kuvia, piirroksia tai muita paperisia teoksia.  Teokset voi toimittaa myös Tuusinfoon (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula) tai kunnantalolle (Tuusulan kunta, osallisuustiimi, PL 60 (Kotorannankuja 10), 04301 Tuusula) 24.9.2021 klo 16 mennessä. Valintaraati valitsee kapseliin sijoitettavat teokset. Teokset, jotka eivät tule valituiksi palautetaan lähettäjälle, mikäli lähetyksen mukana on palautuskuori ja lähettäjän tiedot.  

Lukio ja kulttuuritalo Monio palvelee valmistuessaan kaikkia kuntalaisia. Monion katon alla on lukion lisäksi Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto KUM, Tuusulan kuvataidekoulu ja Tuusulan opisto sekä erilaisia kokoontumis-, esiintymis- ja liikuntatiloja asukkaita varten. Tavoitteena on ottaa rakennus käyttöön elokuussa 2023.

 

Lisätietoja

Katja Repo, yhteisömanageri, p. 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi

Takaisin