Kulttuurikahvila pureutuu kulttuurialan uuden normaalin kiemuroihin – tule hakemaan ideoita ja inspiraatiota

01.09.2021

Mistä ideoita ja uutta virtaa kulttuurin haastavassa tilanteessa? Mikä on oikeastaan se paljon puhuttu ”kulttuurialan uusi normaali”? Miten ajatukset saa pois vanhalta kaviouralta ja luovuuden virtaamaan?

Tervetuloa inspiroitumaan Kulttuurikahvilaan to 30.9.2021! Tapahtuma järjestetään Teams-yhteydellä.

Ohjelma 30.9.
Klo 18-18.50 Suvi Koivusalo herättelee luovuuteen kulttuurialan uudessa tilanteessa
Klo 19-19.20 Kaarle Ranta ja Jonas Jönsson kertovat case-esimerkin Ravintola Tiilitehtaan menestyskesästä
Klo 19.20-19.30 Keskustelua ja kiitokset

Suvi Koivusalo on energinen kansainvälinen hybridi, joka yhdistää työssään yritysmaailman, organisaatiokehityksen ja taidemaailman luovuuden. Hän valmentaa luovuus- ja yhteistyötaitoja, opettaa toimivaa tarinankerrontaa ja esiintymistä sekä edistää vuorovaikutus- ja viestintätaitoja erityisesti kansainvälisissä organisaatioissa. Suville on ehdottoman tärkeää luoda psykologisesti turvallinen ilmapiiri jokaiseen koulutukseen.

Suvi valmistui kauppatieteiden maisteriksi Aalto-ylipiston kansainväliseltä linjalta ja opiskeli näyttelijäksi New Yorkissa. Ensimmäiset näyttelijänuran kokemukset kertyivät jo 3-vuotiaana Pikku Kakkosessa ja juontajana Suvi aloitti 15-vuotiaana YLEn nuortenohjelmissa. Nykyään Suvin työelämän täyttävät yritysvalmennukset, näyttelijän työt sekä esiintymiset puhujana ja juontajana.

Jokelan elävän alakulttuurin yksikkö Jekku ry kertoo keväällä 2021 perustamastaan Ravintola Tiilitehtaasta. He loivat tyhjästä satapaikkaisen terassin historialliseen museomiljöösen Jokelan tiilitehtaalle tarjoten upeita keikkoja ja muuta toimintaa korona-aikana. Jekku ry:n Jonas Jönsson ja Kaarle Ranta listaavat vinkkinsä Can Do -asenteeseen.

Kulttuurikahvila on tuusulalaisten kulttuuriyhdistysten, tapahtumantekijöiden, tuottajien ja taiteilijoiden avoin tapaamisfoorumi. Se on tietojen jakamista, tutustumista ja ideoiden testaamista sekä innostusta, energiaa, vapaaehtoistyötä ja kotiseuturakkautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kulttuurikahvilan järjestää Tuusulan kulttuuripalvelut. Vetäjänä toimii kulttuurituottaja Jaana Hopeakoski.

Kulttuurikahvilan osallistumislinkki julkaistaan verkossa: tuusula.fi/kulttuurikahvila


Tapahtuma Facebookissa (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Takaisin