Kehittämisverkostojen ydintiimeihin haetaan jäseniä – oletko sinä etsimämme asukas- tai yhteisöjäsen?

03.09.2021

Tuusulassa toimii alueellisia kehittämisverkostoja, joiden tehtävänä on luoda kaikille asukkaille avoimia osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia alueillaanVerkostot toimivat Jokelassa, Kellokoskella, Hyrylässä, Etelä-Tuusulan kylien alueella ja Riihikalliossa. Etsimme nyt alueellisten kehittämisverkostojen ydintiimeihin asukas- ja yhteisöjäseniä. Haku on käynnissä ajalla 3.19.9.2021Oletko sinä etsimämme ydintiimin jäsen?  

Kehittämisverkostot pitävät asuinalueiden vireyttä yllä 

Kehittämisverkostojen tehtävänä on kutsua alueidensa asukkaat, yhdistykset ja yritykset luomaan kuntalaisille avoimia ja omaehtoiseen toimintaan kannustavia osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, muun muassa järjestämään yhdessä tapahtumia, talkoita ja tempauksia sekä toteuttamaan yhteisiä projekteja ja kehittämishankkeita alueidensa viihtyisyyden lisäämiseksi.  
 
Kehittämisverkostojen toimintakokonaisuutta koordinoi Tuusulan kunnan osallisuustiimi ja kullakin alueella on omat verkostojen toimintaa luotsaavat ydintiimit, joihin kuuluu niin asukas-, yhteisö- kuin luottamushenkilöedustajiakin.  

Oletko sinä etsimämme ydintiimin jäsen? 

Etsimme nyt asukas- ja yhteisöjäseniä kehittämisverkostojen ydintiimeihin. Haluatko antaa panoksesi asuinalueesi asukkaiden osallistumismahdollisuuksien lisäämiseen ja toiminnan toteuttamiseen? Hae asuinalueesi kehittämisverkoston ydintiimin jäseneksi.  
 
Tehtävänäsi on ydintiimin jäsenenä muun muassa aktivoida asukkaita ja toimijoita, mahdollistaa asukkaiden omaehtoinen tekeminen, pitää yhteyttä alueen asukkaisiin, viestiä kehittämisverkoston toiminnastaantaa lausuntoja osana ydintiimiä aluettasi koskevissa asioissa, osallistuasuinalueesi asukasiltoihin ja osallistuvan budjetoinnin pajoihin sekä verkostotyön arviointi ja kehittäminen.  
 
Arvostamme ydintiimien kokoonpanoissa muun muassa aktiivisuutta, halua ja kykyä innostaa, ohjata ja tukea asukkaita omaehtoiseen tekemiseen, taitoa ideoita ja kehittää uudenlaista asukastoimintaa ja halukkuutta viestiä alueella tapahtuvasta toiminnasta. 

Kunkin kehittämisverkoston ydintiimi muodostetaan viidestä luottamushenkilöedustajasta ja 0–5 asukas- ja yhteisöjäsenestä. Ydintiimien kokoonpanosta, asettamisesta ja toimintaedellytyksistä päättää kunnanhallitus.  

Asukas- ja yhteisöjäsenet haetaan avoimen haun kautta, joka on käynnissä 3.19.9.2021 välisenä aikana.  
 
Hae mukaan asuinalueesi kehittämisverkoston ydintiimiin sähköisellä lomakkeella 19.9. mennessä: 
https://q.surveypal.com/Hakemus-ydintiimiin 

Ydintiimien valinnoista tiedotetaan henkilökohtaisesti valittaville henkilöille.  
 
Lisätiedot:  
Yhteisömanageri Katja Repo, p. 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi 
 

Takaisin