Tuusulan liikunta- ja virkistystilojen sulku jatkuu 24.1. asti

10.01.2022 klo 15.40

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 7.1.2022 päätöksen, jonka mukaan liikunta- ja virkistystilat pysyvät kiinni myös 11.–24.1.2022. Samalla myös kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään edelleen 31.1.2022 saakka. Ulkotiloissa kokoontumisten henkilömäärää ei ole rajoitettu, mutta osallistujien terveysturvallisuus täytyy huomioida myös jatkossa tartuntatautilain mukaisesti.

Sairaanhoitopiirin tilannekuvaan perustuvan arvion mukaan epidemiatilanne on niin vakava, että rajoituksia ei voida lieventää.

Näin ollen myös Tuusulan liikunta- ja virkistystilat pysyvät kiinni 24.1.2022 saakka. Suljetuksi määrättyjä tiloja voi AVI:n päätöksen mukaan kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Toiminnassa tulee huomioida osallistujien terveysturvallisuus. Tiloja voi käyttää myös lakisääteisiin palveluihin, esimerkiksi lääkinnälliseen kuntoutukseen, koulujen liikuntaopetukseen ja koronarokotusten järjestämiseen. Myös aluevaalien ennakkoäänestys on sallittua muuten suljetuissa tiloissa. Tilojen sulkupäätökset eivät ulotu ammattiurheiluun eivätkä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan.

Tuusulan uimahallin sulku jatkuu 11.1.–24.1.2022

Lakisääteiset  lääkinnälliset kuntoutuspalvelut ovat käytössä arkisin kello 8–16. Vuorot on varattava etukäteen arkisin kello 8–16 välisenä aikana, puhelin 040 314 3496.

Uimahallilla voidaan järjestää vuonna 2003 ja sitä nuorempien ohjattua harrastustoimintaa.

Sarja- ja kausirannekkeiden voimassaoloaikoja jatketaan sulku- ja rajoitusaikojen mukaisesti. Hyvitysaika lähtee vähenemään automaattisesti hallin avautuessa ja rajoitusten poistuessa, ja aika latautuu automaattisesti rannekkeeseen kulkuportista kuljettaessa.

Vaikutukset muuhun kunnan palvelutoimintaan

Määräykset rajoittavat Tuusulan kunnan palvelutoimintaa myös seuraavasti:

  • Tuusulan jäähalleissa ei järjestetä yleisöluisteluvuoroja 11.1.- 24.1.2022 välisenä aikana.
  • Tuusulan kunnan sisätilat eivät ole käytettävissä tapahtumiin tai kokousten järjestämiseen 31.1.2022 saakka.
  • Yhteisötilat pysyvät kiinni.

Muilta osin palvelut toimivat pääosin entisellä laajuudellaan. Museot ja kirjastot ovat toistaiseksi normaalisti auki. Tuusulan kunta seuraa tilannetta ja tiedottaa muutoksista.



Lisää koronasta ja voimassa olevista rajoituksista:

https://www.keusote.fi/palvelumme/korona/koronasuositukset-ja-rajoitukset/

https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset/sairaanhoitopiirit

https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta


Takaisin