Vuoden hyvinvoinnin edistäjät 2021 palkittiin

14.03.2022

Maaliskuun alussa 2.3.2022 juhlistettiin Tuusulan vuoden 2021 hyvinvoinnin edistäjiä. Tunnustus myönnettiin nyt kolmatta kertaa ja valinnan teki hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta viime joulukuussa. Vuoden 2021 hyvinvoinnin edistäjiä ovat: Jekku ry, Mutterimaja, Myllykylän Mylly ry ja Tuusulan kunnan latujen kunnossapito.

Vuoden hyvinvoinnin edistäjiä 2021 palkitsemistilaisuudessa

Kuva: Yhteiskuvassa palkittujen Jekku ry, Mutterimaja ja Myllykylän Mylly ry edustajia yhdessä palkitsijoiden kanssa. 

 Jokainen ehdotettu toimija on ollut merkityksellinen hyvinvoinnin edistäjä ja toiminnallaan tehnyt vaikutuksen ehdotuksen tekijään. Kuka tahansa ehdotetuista olisi ansainnut tulla palkituksi, sanoi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan puheenjohtaja Ulla Palomäki palkitsemistilaisuudessa.

 Jekku ry sai toiminnallaan Tiilitehtaan miljöön eloon ja rikastutti yhteisöllisyyttä Jokelassa. Myllykylän Mylly ry ja Tuusulan kunnan latujen kunnossapito ovat latuverkoston ylläpidolla luoneet asukkaille mahdollisuuksia pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Mutterimaja puolestaan on heikommassa asemassa olevien hyvinvoinnin edistäjä, tuen ja palvelujen tarjoaja, kuvaili Ulla Palomäki palkittavia.

Vuoden hyvinvoinnin edistäjien valinnassa painotettiin pyyteettömästi ja innovatiivisesti toteutettua hyvinvoinnin edistämistyötä valitun omassa vaikutuspiirissä. Lisäksi nostettiin esiin niitä toimijoita, jotka korona-aikana toiminnallaan auttoivat ja turvasivat muiden hyvinvointia tai pystyivät muuttamaan tai kehittämään omaan toimintaansa vallitsevaan tilanteeseen soveltuvaksi.

Lisätiedot:
kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi
osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo-Kaisa Konttinen, 040 314 3035, marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi

Takaisin