Kirkonkylän kampuksella maanrakennustyöt käynnissä

05.04.2022

Tuusulan Kirkonkylän kampuksen rakennusprojekti etenee suunnitellusti. Vanha koulurakennus ja asuntola on purettu. Purkubetonijäte murskataan työmaalla ja se käytetään hyödyksi meluvalleissa sekä pysäköintialueiden ja huoltotien rakentamisessa.

Uuden kampusrakennuksen pohjan kaivuu on käynnissä. Maanrakennustöiden jälkeen perustuksia päästään paaluttamaan huhtikuussa.

Kirkonkylän kampuksen työmaa
Kuva Mikko Metso/Aikatallennus Oy: Kampusrakennuksen pohjien kaivuu on edistynyt suunnitelmien mukaan.

Rakennuksen perustukset valetaan tulevan kesän aikana. Suunnitelman mukaan kampuksen rungon pystytys alkaa loppukesästä. Rakennus on tarkoitus ottaa käyttöön syyslukukauden 2024 alkaessa.

Opetus- ja yhteiskäyttötilojen kalustuksen suunnittelu käynnistetty

Kirkonkylän kampuksen irtokalustusta on suunniteltu kuluneen lukuvuoden aikana lasten, henkilökunnan ja yhteiskäytön edustajien yhteistyönä tila kerrallaan.

Kokonaisuutta työstetään vielä kevään ja kesän aikana. Tavoitteena on esitellä koko kampuksen irtokalustussuunnitelmaa lapsille, henkilökunnalle, huoltajille ja muille käyttäjille pohjapiirustusten ja 3D-mallin avulla syksyllä 2022. Tällöin eri käyttäjäryhmillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa irtokalustukseen ennen suunnitelmien viimeistelyä.

Ehdota nimeä Kirkonkylään rakentuvalle kampukselle

Keräämme ehdotuksia kampuksen nimeksi 23.3.–6.4.2022. Osallistu linkistä: https://app.innoduel.com/app/arena?pid=11855&sid=b4eb9dff857e  

Pelillisessä verkkokyselyssä näet ensin muiden ehdotuksia, joita voit kannattaa tai hylätä. Oman nimiehdotuksesi voit antaa pelin aikana tai lopuksi.

Osallistua voi myös paperisella lomakkeella TuusInfon palvelupisteillä ja kirjastoissa. Kunnan henkilöstöstä ja asukkaiden edustajista koottava raati ruotii ehdotukset. Nimestä päättää kunnan palveluverkon ohjausryhmä.

Lisää tietoa verkkosivulta tuusula.fi/uudistuvapalveluverkko.

Lisätiedot:
Katerina Zaitseva, ohjelmapäällikkö, 040 314 2244, etunimi.sukunimi@tuusula.fi


Läs också på svenska.

Takaisin