Kesätoimintaa tuusulalaisille lapsille ja nuorille

07.04.2022

Tuusulan kunta järjestää tulevana kesänä monenlaista terveysturvallisesti toteutettua kesätoimintaa tuusulalaisille lapsille ja nuorille koulujen kesäloma-aikana. Tutustu kesätoimintatarjontamme maistiaisiin alla.

Kesätoimintaa tuusulalaisille lapsille ja nuorille

Perhekerhotoimintaa aikuisen kanssa

Hyrylässä, Riihikalliossa, Jokelassa ja Kellokoskella sijaitsevissa perhetuvissa järjestetään maksutonta kesäperhekerhotoimintaa ajalla 6.–22.6. maanantaista perjantaihin klo 9–15. Toimintaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset ja pienet koululaiset yhdessä aikuisen kanssa. Viikko-ohjelmat ovat nähtävillä ennen toiminnan alkamista osoitteessa
www.tuusula.fi/avoinvarhaiskasvatus.

Puistoruokailua alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille 

Tuusulan kunta tarjoaa kaikissa kuntakeskuksissa tuusulalaisille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua maksuttomaan puistoruokailuun. Puistoruokailu järjestetään ajalla 6.6.–29.7. (poikkeuksena Riihikallion Kotkanpuistossa 1.7. saakka) maanantaista perjantaihin klo 12–12.30. Ruokalistat on nähtävissä ennen toiminnan alkamista ja sen aikana Aivomenu-sovelluksessa

Kerhoja ja leirejä

Tuusulalaisille 1.–3. vuosiluokkien oppilaille on tarjolla maksullisia koulujen kesäkerhoja, joita järjestetään kesäkuussa kolmen ensimmäisen lomaviikon ajan. Kesäkerhoja on kaikissa kolmessa kuntakeskuksessa –  Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella. Kesäkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä 8.5. saakka.

Taiteesta kiinnostuneille 7–12-vuotiaille lapsille on tarjolla puolestaan maksullisia kulttuuripalveluiden järjestämiä taideleirejä, joissa on mahdollisuus tutustua eri taiteenlajeihin ja päästä kokeilemaan uusia harrastuksia. Ilmoittautuminen on käynnissä. 

Lasten ja nuorten kuvataidekoulun kesäkurssit antavat kuvataiteista ja käsillä tekemisestä kiinnostuneille 7–13-vuotiaille mahdollisuuden tutustua kattavasti erilaisiin tekniikoihin ja materiaaleihin. Osallistuminen ei edellytä aiempia opintoja kuvataidekoulussa. Ilmoittautuminen on käynnissä. 

Tutustu tarkemmin yllä esiteltyyn tarjotaan ja poimi tarkemmat tiedot ilmoittautumisiin Kesätoimintaa lapsille ja nuorille -sivultamme.

Muut kesätapahtumat

Tutustu myös Tuusulan tapahtumakalenteriin, josta löydät muiden toimijoiden järjestämät kesätapahtumat lapsille ja nuorille. 

Takaisin