Hyökkälän leikkipuiston avajaisia vietetään 15.6. klo 17–19 

06.06.2022

Hyökkälän leikkipuisto on peruskorjattu ja uusitun puiston avajaisia vietetään keskiviikkona 15.6. klo 17–19. Uusittu leikkipuisto tarjoaa monipuolisia leikki- ja liikkumismahdollisuuksia kaikenikäisille.  

Hyrylän keskusta-alueella Augustowintie ja Hvidrovrentie tuntumassa sijaitsevassa Hyökkälän leikkipuistossa on kiinnitetty huomiota peruskorjauksen aikana inklusiivisiin leikkivälineisiin, joiden ajatuksena on mahdollistaa leikkiminen myös liikuntarajoitteisille leikkijöille. Leikkivälineissä on leikitelty väreillä, ja puistoon on tullut leikkijöiden ja liikkujien iloksi muassa trampoliineja, suuri hiekkalaatikko sekä monipuolinen ja ainutlaatuinen fasaani-leikkiväline. Uudistettu Hyökkälän leikkipuisto soveltuu kaiken ikäisille leikkijöille.  
 
Hyökkälän leikkipuisto
Kuvassa uusittu Hyökkälän leikkipuisto ja etualalla näyttävä fasaani-leikkiväline maamerkkinä.  
 
Puiston suunnitteluun on osallistunut lähellä sijaitsevan päiväkodin lapsia. Lue lisää aiheesta Lapset suunnittelivat omat leikkivälineensä -sivulta. 
 
Leikkimahdollisuuksien lisäksi puisto tarjoaa myös syötävän sadon antimia. Puistoon on istutettu marjoja, kuten rungollisia punaherukoita, mansikoita, mustikoita ja mustaherukoita, joita on mahdollista nauttia leikkien lomassa.  
 
Taiteen nälkäisten silmää ilostuttaa myös leikkipuiston vieressä oleva muuntaja, johon lähialueen päiväkotien lapset, Hyökkälän koulun ja Tuusulan kuvataidekoulun oppilaat tekivät taidetta edellisvuonna.  

Kesäisiä avajaistunnelmia 15.6.  

Kesäisenä keskiviikkona 15.6. klo 17–19 vietetään uusitun Hyökkälän leikkipuiston avajaisia. Tervetuloa tutustumaan leikkipuiston tarjontaan ja nauttimaan kesäisistä tarjoiluista. Tarjoilut on varattu 200 ensimmäiselle. 
 
Tilaisuus alkaa klo 17 puiston virallisella avaamisella. Avajaispuheen pitää teknisen lautakunnan puheenjohtaja Cecilia Veikkolainen.  
 
Voit myös osallistua paikan päällä Tuusulan viherpalveluiden arvontaan ja Open Agenda -hankkeen haastatteluihin. Open Agenda -hankkeen kyselyyn voi vastata myös sähköisesti osoitteessa https://q.surveypal.com/Tuusulan-Open-Agenda-kysely.  

– Ruuhkavuosia viettävät asukkaat ovat kiireisiä ja kunnan kehittäminen jää helposti vähäiseksi. Tämän vuoksi haluamme kuulla, millaisia odotuksia ja tarpeita puiston avajaisiin osallistuvilla vanhemmilla on, kertoo yhteisömanageri Katja Repo avajaisissa toteutettavan haastattelun sisällöstä.  
 
Huomioithan saapuessasi avajaisiin, että leikkipuiston vieressä ei ole pysäköintipaikkoja. Lähimmät pysäköintipaikat sijaitsevat kävelymatkan päässä Hyrylän keskusta-alueella. Saavutathan viettämään kesäisiä avajaistunnelmia mahdollisuuksien mukaan kävellen tai pyörällä. 
 
Lisätiedot Hyökkälän leikkipuiston perusparannuksesta ja avajaisista: 
rakennuttajahortonomi Niko Etula, p. 040 314 4096, niko.etula@tuusula.fi 
kunnanpuutarhuri Riitta Kalliokoski, p. 040 314 4091, riitta.kalliokoski@tuusula.fi 

Lisätiedot Open Agenda -hankkeesta ja sen kyselystä: 
yhteisömanageri Katja Repo, p. 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi

Takaisin