Lahelan tulevan kampuksen asukastilaisuus 6.9.

24.08.2022

Lämpimästi tervetuloa Lahelan tulevan päiväkoti-koulu-kampuksen asukastilaisuuteen tiistaina 6.9.2022 kello 18–19. Tilaisuus järjestetään verkkovälitteisenä Teamsin kautta, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Osallistumislinkki löytyy tiedotteen lopusta. 

Tilaisuudessa esitellään Lahelan kampuksen hankesuunnitelmaa ja mahdollistetaan ajatusten ja kysymysten esittäminen hankkeesta. 

Tuusula rakentaa tulevina vuosina uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat muuntautuvat harrastamisen paikoiksi ja kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi. Uusien kohteiden rakentaminen on jo alkanut ja ajoittuu vuosiin 2021–2030. Valmistunut päiväkoti Martta Wendelin aloitti toimintansa 1.8.2022 ja käynnissä on lukio ja kulttuuritalo Monion sekä Kirkonkylän kampuksen rakentaminen. Tulossa on myös Riihikallion monitoimikampus, Rykmentinpuiston monitoimikampus, Lahelan monitoimikampus ja Jokelan koulukeskus.

Suunnitelmien mukaan Lahelan kampukseen yhdistyvät Vaunukankaan koulu ja päiväkoti sekä Ruotsinkylän koulu. Kampukselle on suunniteltu siirtyväksi myös osa Hyrylän yläkoulun oppilaista. Rakentaminen mahdollistaa osaltaan uuden palveluverkkosuunnitelman mukaisen koulu- ja päiväkotiverkon toteutumisen. Kampuksen valmistuminen ajoittuu vuoteen 2027.

Kutsu on toimitettu myös suoraan ao. koulujen ja päiväkodin huoltajille Wilman ja Daisyn kautta.

Osallistumislinkki:
Tilaisuuden avoin liittymislinkki

Tapaamisiin verkkovälitteisesti!

Katja Elo, sivistyksen toimialueen kehittämispäällikkö
Markus Torvinen, opetuspäällikkö
Hannamari Halinen, varhaiskasvatuspäällikkö

Takaisin