Kehittämisverkostojen ydintiimejä täydennetään – oletko sinä etsimämme asukas- tai yhteisöjäsen? 

09.09.2022

Tuusulassa toimii alueellisia kehittämisverkostoja, joiden tehtävänä on luoda kaikille asukkaille avoimia osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia alueillaan. Verkostot toimivat Jokelassa, Kellokoskella, Hyrylässä, Etelä-Tuusulan kylien alueella ja Riihikalliossa. 

Haluatko Sinä edistää asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä tukea asukkaiden omaehtoista toimintaa? 

Etsimme nyt asukas- ja yhteisöjäseniä Etelä-Tuusulan kylien, Jokelan, Kellokosken ja Riihikallion kehittämisverkostojen ydintiimeihin jäljelle olevaksi kaudeksi 20212023. Hyrylän kehittämisverkoston ydintiimissä on jo enimmäismäärä asukas- ja yhteisöjäseniä.

Tehtävänäsi on ydintiimin jäsenenä muun muassa kannustaa asukkaita ja alueen yhteisöjä omaehtoiseen tekemiseen ja viestiä kehittämisverkoston alueella tapahtuvasta toiminnasta. Ydintiimin jäsenenä olet mukana antamassa lausuntoja aluettasi koskevissa asioissa, osallistut asuinalueesi asukasiltoihin ja osallistuvan budjetoinnin pajoihin sekä verkostotyön arviointiin ja kehittämiseen.  

Arvostamme ydintiimien kokoonpanoissa muun muassa aktiivisuutta, halua ja kykyä innostaa, ohjata ja tukea asukkaita omaehtoiseen tekemiseen, taitoa ideoida ja kehittää uudenlaista asukastoimintaa ja halukkuutta viestiä alueella tapahtuvasta toiminnasta. Kunkin kehittämisverkoston ydintiimi on muodostettu viidestä luottamushenkilöedustajasta ja 0–5 asukas- ja yhteisöjäsenestä. Ydintiimien kokoonpanosta päättää kunnanhallitus.  

Asukas- ja yhteisöjäsenet haetaan avoimen haun kautta, joka on käynnissä 9.–25.9.2022 välisenä aikana. Ydintiimissä toimiminen on vapaa-ajalla suoritettava luottamustehtävä, josta maksetaan kokouspalkkio. 
 
Hae mukaan asuinalueesi kehittämisverkoston ydintiimiin sähköisellä lomakkeella 25.9.2022 mennessä.

Valinnoista tiedotetaan henkilökohtaisesti valittaville henkilöille kunnanhallituksen käsittelyn jälkeen.  

Lisätiedot:
Yhteisömanageri Katja Repo, p. 040 314 3048,
katja.repo@tuusula.fi 

 

Takaisin