Vanhustenviikon viettoa Tuusulassa 2.–9.10.

27.09.2022 klo 08.00

Valtakunnallista vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 2.–9.10. teemalla Yhdessä luontoon – joka iän oikeus. Vuosittain lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina vietettävä valtakunnallinen vanhustenpäivä aloittaa sitä seuraavan vanhustenviikon. Tuusulassa tämän vuotista viikkoa juhlistetaan monipuolisella ohjelmalla. Tiedossa on muun muassa näyttelyitä, teatteria, olohuonetoimintaa sekä paljon muuta. Viikon kohokohtana on vanhustenviikon juhla, jota vietetään keskiviikkona 5.10. 

Tapahtumia eri puolilla Tuusulaa 

Tuusulan kolmessa suurimmassa taajamassa Teatteri Osiris viihdyttää teatteri- ja tanssiesityksellään, myös asumisneuvoja on tavattavissa niin Jokelassa, Kellokoskella kuin Hyrylässäkin.  
 
Hyrylässä voi keskustella kaavoituksesta ja Hyrylän kehittämisestä sekä ihailla merkityksellisen esineen tarinoita pääkirjaston vitriinissä. Jokelassa voi piipahtaa asukkaiden olohuoneella tai nautiskella Tomi Pulkkinen trion Aleksis Kivi -illasta. Kellokosken kirjastossa vieraana on kirjailija Lahja Havansi. Esitysten tarkat ajat, paikat sekä mahdolliset sisäänpääsymaksut ja ilmoittautumiset on nähtävissä Tuusulan tapahtumakalenterissa osoitteessa tapahtumat.tuusula.fi

Vanhustenviikon juhla 5.10.  

Vanhustenviikon Tuusulan juhlaa vietetään tänä vuonna Seuratalo Väinölässä (Kirkkotie 6, Tuusula) Hyrylässä. Juhla aloitetaan kello 12.00 kahvitarjoilulla, jonka jälkeen alkaa ohjelmallinen osuus kello 13.00. Juhla on kaikille tuusulalaisille ikäihmisille avoin ja maksuton.  

Juhlapuheen pitää puolustusministeri Antti Kaikkonen. Ohjelmassa on Riku Niemen konsertti. Riku Niemen mukana juhlassa on nelihenkinen yhtye laulusolistinaan Amadeus Lundberg
 
Seuratalo Väinölän piha-alueella on pysäköinnin opastus. Pysäköintipaikkoja on rajallinen määrä, joten mahdollisuuksien mukaan suositellaan yhteiskuljetuksia.  
 
Juhlan järjestää Tuusulan ikäihmisten neuvosto, Tuusulan seudun eläkeläiset ry ja Tuusulan kunta.  

Iltapäivä jatkuu Senioridiscon merkeissä 

Juhlan jälkeen kello 16–18 tanssitaan korot kattoon ja pannaan jalalla koreasti, kun Senioridisco valloittaa Seuratalo Väinölän.  
 
Tilan henkilömäärärajoituksen vuoksi ilmoittaudu joko osallistujaksi tai vapaaehtoiseksi viimeistään torstaina 29.9. Lisätiedot Senioridisco – tanssin hurmaa -tapahtumasta. 


Katso koko viikon ohjelma Tuusulan tapahtumakalenterista.

Hyvää lähestyvää vanhustenpäivää ja -viikkoa!

Takaisin