Ajaton joulutarina kiertää Tuusulassa joulukuussa!

15.11.2022

Perinteinen jouluinen nukketeatterikiertue valjastaa reen ja täyttää sen joulumielellä sekä lastenkulttuurilla! Hyppää mukaan joulun tunnelmiin Kuninkaallisen nukketeatterin kiertäessä Saiturin joulu -esityksellään kuntakeskukset.

Saiturin joulu kertoo monelle tutun Scroogesen tarinan nukketeatterin muodossa. Scrooge ei osaa nauttia joulusta tai työllä saavuttamista ansioista, eikä hän anna aikaa edes muutamille elossa oleville läheisilleen.  Eräänä jouluaattoiltana Scroogelle ilmestyy menneisyyden haamu, joka varoittaa Scroogea tulevasta kohtalostaan. Tästä alkaa Scroogen seikkailu menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden maailmoissa, joissa hän joutuu kohtaamaan todellisen itsensä.

Esitykset:

ti 13.12. klo 9 ja 10.15, Jokela-sali, Jokelan monitoimitalo, Keskustie 20, Jokela
to 15.12. klo 9, Roinilan päiväkoti, Nystenintie 6, Kellokoski
pe 16.12. klo 9 ja 10.15, satuhuone Laura, Tuusulan pääkirjasto (2.krs), Autoasemankatu 2, Tuusula

Ikäsuositus: 3+
Esityksen kesto: 30 min.

Vapaa pääsy, mutta liput varattava ennakkoon. Ilmoittautuminen alkaa ma 14.11. klo 9. Varaa liput osoitteesta: lyyti.in/saiturinjoulu2022

Kuninkaallinen Nukketeatteri tekee monipuolista ja taiteellisesti korkeatasoista teatteria niin lapsille kuin aikuisille. Esityksissä se yhdistelee erilaisia nukketeatteritekniikoita ja teatterimuotoja. Koko perheelle suunnatuista esityksistä löytyy myös aikuisille ajatuksia herättäviä tasoja ja teemoja.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Aurora Salomaa, aurora.salomaa@tuusula.fi, p. 040 314 3435

Takaisin