Vapaaehtoistyötä tekeviä kiitetään Järjestöfoorumissa 3.12.

25.11.2022

Juhlimme Tuusulassa kansainvälistä vapaaehtoisten päivää Järjestöfoorumin yhteydessä, joka järjestetään lauantaina 3. joulukuuta kello 12–15 Rykmentinpuiston ruokalassa, osoitteessa Rykmentintie rakennus 48, Tuusula.

Kunta tarjoaa järjestöille ja heidän vapaaehtoisilleen sekä muille vapaaehtoistyötä tekeville kakkukahvit ja maksuttoman koulutuksen. Kahvituksen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumisia 1.12. mennessä osoitteeseen https://www.lyyti.in/jarjestofoorumi2022.

– Järjestöissä on paljon vapaaehtoistyötä tekeviä ja muun muassa järjestöjen kautta voi löytää itselleen merkityksellistä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoistyötä voi tehdä myös epämuodollisesti ilman taustatahoa, sanoo osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Sara Tallsten.

– Vapaaehtoistyö on hyvin arvokasta yksilöille ja yhteiskunnalle vahvistaen luottamusta, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Vapaaehtoistyöllä voi tuottaa yhteistä hyvää ihmisille ja ympäristölle esimerkiksi yhdistystoiminnan, naapuriavun tai talkootyön kautta. Vapaaehtoistyötä tekemällä voi oppia ja kokea uutta ja edistää myös omaa hyvinvointia, jatkaa Tallsten.

Ehdota koulutuksen aihetta!

Kiinnostavatko opit verkkotyökaluista tai vaikka tapahtumien järjestämisestä? Voit vaikuttaa 3. joulukuuta Tuusulassa pidettävän Järjestöfoorumin koulutuksen sisältöön ja kertoa toiveitasi kunnan kanssa tehtävästä yhteistyöstä vastaamalla lyhyeen kyselyymme osoitteessa https://q.surveypal.com/jarjestokysely2022.

– Vastaamalla kyselyyn voit kertoa, oletko itse tai edustamasi yhdistys kiinnostunut maksuttomien verkkotyökalujen käytöstä yhdistystoiminnassa, fasilitoinnin perusteista tai siitä, miten aktivoida ja hankkia uusia jäseniä, järjestää tapahtumia tai jostain muusta aiheesta, kehottaa yhteisömanageri Katja Repo.

 

Lisätiedot:


osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Sara Tallsten, 040 314 3035, sara.tallsten@tuusula.fi
yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi

Takaisin