E-kirjaston kielikevät -kampanja kirjastoissa

Lähde mukaan oppimaan kieliä!

Ellibs kielikevät

E-kirjaston kielikevät -kampanja Ellibs-kirjastoissa 8.5.-31.5.2017

Ellibs ja kielten e-oppimateriaalien kustantaja Lingonet tarjoavat toukokuussa kaikkien kirjastojen asiakkaille mahdollisuuden tutustua kielten verkko-opiskeluun ilmaiseksi. Kampanjan aikana asiakkaat voivat vapaasti lainata Lingonetin e-oppimateriaaleja kaikkien kirjastojen Ellibs-kirjastossa. Lingonetin e-oppimateriaaleilla kaikenikäiset oppijat pääsevät kielisuihkuun omalla tabletillaan!

Kampanjan e-oppimateriaalit löytyvät 8.5.-31.5.2017 kirjaston Ellibs-liittymän etusivulta. Kampanjan aikana lainatut e-oppimateriaalit ovat kirjaston asiakkaiden käytettävissä koko normaalin laina-ajan loppuun.

Kielten e-oppimista lapsille ja kieltä jo taitaville

Kampanjaan kuuluu kahdeksan Lingonetin kielikurssia: neljä LingoPix-ohjelmaa, joiden avulla lapset ja vasta-alkajat voivat opetella kielen alkeita innostavasti ja pelimäisesti, ja neljä LingoPro-ohjelmaa, jotka auttavat aikuisia parantamaan työelämän kielitaitoaan.

Lisätietoa kampanjasta saa sähköpostitse osoitteesta info@ellibs.fi. Seuraa kampanjan etenemistä myös sosiaalisessa mediassa, kun kampanjan e-oppimateriaaleja ja kielten e-oppimista esitellään laajemmin Ellibsin ja Lingonetin Facebook-sivuilla.

Ellibs kirjasto Facebookissa: @Ellibskirjasto
Lingonet Facebookissa: @LingonetYourPartnerInLanguageLearning

Tuusulan kirjastot, Ellibs ja Lingonet toivottavat antoisia oppimishetkiä e-kirjastossa!

08.05.2017

Takaisin