Syysskidin arkiaamujen lippuvaraukset alkavat 24.10.

Varaa paikkasi Syysskidin arkiaamuesityksiin

Tuusulan Syysskidi-lastenkulttuuriviikkoa vietetään jälleen marraskuussa 4.-12.11. Ohjelmassa on arkiaamuesityksiä Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella. Tarjolla on myös koko perheen ohjelmaa kuten MLL Jokelan järjestämä Karkki & kepponen- tapahtuma Jokelassa. Syysskidiviikko huipentuu isänpäiväviikonlopun ohjelmaan.

Arkiaamuesityksiin on vapaa pääsy, mutta paikat on varattava ennakkoon. Ilmoittautuminen arkiaamujen esityksiin alkaa 24.10 osoitteessa www.tuusula.fi/syysskidi. Esitykset varataan yleensä viimeistä paikkaa myöten, joten kannattaa olla nopea! Arkiaamuissa nähdään mm. Taidekeskus Kasarmilla Teatteri Pensaan esitys Pupu Papu Pöö - esitys vauvoille ja taaperoille tiistaina 7.11. klo 9:30 ja 10:30. Esitys sisältää paljon vuorovaikutusta yleisön kanssa, ja ikäsuositus on 0-3 vuotta. Kellokoskella nähdään keskiviikkona 8.11 klo 9.30 iki-ihana Nukketeatteri Pikkukulkurin Ilvekset kuin veljekset -esitys ja Jokelassa puolestaan vierailee perjantaina 10.11. Teatteri Mukamas esityksellään Nallen Retkilaukku, joka tuo tuulahduksia eri kulttuuriperinnöistä. Ohjelmistoesitteen voi poimia mukaansa Tuusulan kirjastoista, neuvoloista ja museoista. Ohjelmisto ja lippuvarauslinkit löytyvät verkosta osoitteesta www.tuusula.fi/syysskidi.

Syysskidi tehdään yhdessä

Arkiaamuesityksistä vastaa Tuusulan kulttuuripalvelut ja viikonloppujen ohjelmassa on vahva panostus Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisosastoilla. MLL Jokela järjestää yhdessä muiden Jokelalaisten toimijoiden kanssa jo perinteeksi muodostuneen Karkki & Kepponen- tapahtuman Jokelan koulukeskuksella lauantaina 4.11 klo 14-18. Pääesiintyjänä tapahtumassa on 25-vuotista uraansa juhliva Pellekaija Pum. Viikkoa myöhemmin, lauantaina 11.11. klo 15 Hyökkälän koulun auditorion lavan valtaa Linnateatteri esityksellään Tatu ja Patu työn touhussa. Tapahtuman järjestää MLL Etelä-Tuusula ja liput voi ostaa ennakkoon osoitteessa www.etela-tuusula.mll.fi.

Myös Tuusulan seurakunta on mukana Syysskidissä järjestämällä kaikille vanhemmille ja kasvattajille Jari Sinkkosen luennon Mitä lapsi tarvitsee hyvään kasvuun. Luento järjestetään Hyökkälän auditoriossa Ti 7.11 klo 18 ja sinne on vapaa pääsy.

Sunnuntaina 12.11. vietetään Isänpäivää Ilmatorjuntamuseolla sekä Kotiseutumuseo Klaavolassa. Museoihin on vapaa pääsy. Ja muutaman sadan metrin päässä museoista Tuusulan uimahalli kutsuu isät lapsineen uimaan maksutta isänpäivänä!

Lisätiedot: kulttuurituottaja Taiju Kiesilä, etunimi.sukunimi(at)tuusula.fi, p. 040 314 3435

 

Syysskidi 2017

12.10.2017

Takaisin