Tuusulan kunnan avustukset kulttuuri- ja taidetoimintaan ovat haussa tammikuussa

Tuusulan kunnan avustukset kulttuuri- ja taidetoimintaan vuodelle 2018 ovat haussa tammikuun puoliväliin saakka. Avustuksia voivat hakea yksityiset taiteilijat ja taiteen harrastajat sekä kulttuuriyhdistykset ja työryhmät. Avustukset kulttuuri- ja taidetoimintaan ovat haussa vain kerran vuodessa ja vuoden 2018 ainoan hakukierroksen hakuaika päättyy maanantaina 15.1.klo 16.

Kulttuuri- ja taidetoimintaan suunnatun tuen tavoitteena on yhteisöllisyyden ja paikallisen tapahtumatarjonnan lisääminen. Päämääränä on luoda toiminnallisia edellytyksiä kotiseutu- ja kulttuuritoiminnalle, taiteenharjoittamiselle ja -harrastamiselle sekä monipuolistaa paikallista kulttuuritarjontaa. Tuki on harkinnanvaraista ja kohdistuu pääsääntöisesti Tuusulan kunnan alueella toimiville kulttuuri- ja kotiseututoimintaa sekä taiteellista työtä harjoittaville ja harrastaville yhteisöille, ryhmille ja yksityisille henkilöille.

Kulttuurin ja taiteen ammattilaiset voivat hakea tuotantotukea esimerkiksi esityksen, näyttelyn tai tapahtuman hankintaan tai tuottamiseen. Tuotantotukea voi hakea myös julkaisu-, koulutus- tai ohjaustoimintaan. Tuotantotuen lisäksi ammattitaiteilijoiden työskentelyedellytysten turvaamiseksi on suunnattu työskentelyapuraha, jota voi hakea enintään 3 000 €. Sama henkilö ei voi saada työskentelyapurahaa kahtena peräkkäisenä vuotena ilman erityisiä perusteita.

Kulttuurin ja taiteen harrastajat sekä kulttuuriyhdistykset voivat hakea tuotantotukea esityksen, näyttelyn tai tapahtuman hankintaan tai tuotantoon sekä julkaisu- tai ohjaustoimintaan. Tuotantotukea voi myös hakea yksityiseen museotoimintaan ja kotiseututyöhön, jonka tarkoituksena on kulttuuriperinteen vaaliminen ja siihen liittyvä tiedonvälitys.

Tarkempiin ohjeisiin hausta ja uusittuihin avustusperiaatteisiin voi tutustua osoitteessa www.tuusula.fi/kulttuuri ja vapaa-aika/kulttuuri/tuotantotuet ja avustukset. Hakemukseen tulee käyttää valmista lomaketta. 

Vuoden 2018 tuotantotukien hakuaika päättyy maanantaina 15.1. klo 16.00.
Hakemukset on toimitettava osoitteella:
Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut
PL 60, 04301 TUUSULA
Käyntiosoite: Taidekeskus Kasarmi, Jääkärinpolku 2
Kuoreen merkintä: Avustukset kulttuuri- ja taidetoimintaan
Tiedustelut: Tuusulan kulttuuripalvelut p. 040 314 3460, 040 314 3436

22.12.2017

Takaisin