Kevään Skidiviikon lippuvaraukset alkavat 27.2.

Maaliskuun aurinko tuo tullessaan myös lastenkulttuuria perinteisen Tuusulan Skidiviikon merkeissä. Skidiviikkoa vietetään 19.-24.3. Ohjelmassa on teatteri-esityksiä ja tanssia sekä erilaisia työpajoja eri ikäisille. Suurimpaan osaan Skidiviikon tapahtumista on vapaa pääsy, mutta rajallisten tilojen vuoksi on paikat esityksiin varattava ennakkoon. Lippu- ja paikkavarauksia pääsee tekemään verkossa tiistaina 27.2. klo 9.00 alkaen. Verkkovarauslinkit ja koko Skidiviikon ohjelma osoitteessa www.tuusula.fi/skidiviikko

Skidiviikko alkaa arkiaamuesitysten kimaralla. Arkiaamuissa on viikon aikana yhteensä 16 esitystä. Esityksiä on Jokelassa, Kellokoskella, Hyrylässä ja Riihikalliossa. Valtaosa arkiaamuesityksistä on suunnattu 2-6-vuotiaille ja niihin ovat tervetulleita niin yksittäiset kävijät kuin lapsiryhmät.

Torstaina 22.3. on tarjolla tanssia ihan kaikkein pienimmille kun Loiske Ensemble tulee vierailulle iki-ihanalla vauvatanssiesityksellä BabyTango, jossa esiintyvät tanssija Riikka Siirala ja muusikko Mari Kätkä. Esityksen jälkeen myös yleisö pääsee tanssahtelemaan yhdessä. Samaan aikaan torstai-aamuna hiukan isommille Tuusulan seurakunta tarjoaa niin ikään tanssia, kun kristillinen tanssiryhmä Xaris Finland tanssii monipuolisesti eri tanssityylien liikekieltä esittelevän teoksen Ihmeellinen matka. Esitys vie tanssimatkalle niin Intiaan tutustumaan Bollywoodin rytmeihin kuin Afrikan mantereelle afrotanssin pyörteisiin.

Skidiviikon torstaina ja perjantaina 3.-6.-luokkalaiset ovat tervetulleita Tuusulan kirjastojen Stop Motion -työpajoihin ja peli-iltapäivään. Maanantaista keskiviikkoon puolestaan on mahdollisuus osallistua Tuusulan 4H:n järjestämiin pääsiäisaskarteluihin Jokelassa.

Lauantaina 24.3. klo 15 on Hyökälän koulun auditoriossa koko perheen esitys ja konsertti kun lavan valtaa Klovni Dodo yhdessä Loiskis-orkesterin kanssa. Ennen keikkaa aulassa voi herkutella Hyökkälän KotiKoulu -yhdistyksen kahviossa ja tutustua taiteen perusopetuksen harrastusmahdollisuuksiin Tuusulan kuvataidekoulun ja Käsityökoulu Helmin työpajoissa. Liput viikonlopun esitykseen ovat jo myynnissä Lippupisteessä (www.lippu.fi).

skidikansia2_2018

Skidiviikon ohjelmistoesitteen voi poimia mukaan kirjastoista, museoista ja  neuvoloista.
Ohjelmisto verkossa www.tuusula.fi/skidiviikko


19.02.2018

Takaisin