Kirjastokarnevaali Tuusulassa 18.4.

Kirjastokarnevaali 2018

Kirjastokarnevaali on jokavuotinen koko perheen tapahtuma Tuusulan kirjastoissa. Vuonna 2018 karnevaalia juhlitaan keskiviikkona 18.4. Kaikissa toimipisteissä on karnevaalipäivänä kahvi- ja mehutarjoilu.

Pääkirjastoon (auki klo 10-20) saapuu kirjailijavieraaksi matkakirjailija Matti Rämö. Keski-Uudenmaan musiikkiopiston viulistit esiintyvät. Lapsille on luvassa Draamapurkin osallistava Herra Honka ja kadonnut matkalaukku -esitys ja nukketeatterityöpaja; kouluikäisille on tarjolla Mysteeri kirjaston kellarissa -pulmapeli. Kaikille avoimessa Pinssipajassa voi askarrella itselleen hienon rintamerkín.

Jokelan kirjastossa (auki klo 10-19) lasten ohjelmaa tarjoavat Tomi Pulkkinen duon musiikkita-rinatuokio, Hippu Riippinen ja Teatteri Sisaren nuoret näyttelijät. Karnevaalipäivän huipentu-mana Jokelassa on peräti kaksi runotapahtumaa Jokelan kansalaisopiston lausuntaryhmä Joklauksen ja Tuukka Vasaman vetäminä. Luvassa on sopivassa suhteessa korkeakulttuuria ja rentoa tunnelmaa! Jokelassa voi osallistua myös sitaattivisaan, tutustua Jokelan omaan lukuhaasteeseen tai piipahtaa askartelupisteellä.

Kellokosken kirjaston (auki klo 10-16) aamupäivän kirjailijavieraaksi saapuu Tuija Lehtinen. Lapsia viihdyttävät Draamapurkin lastenesitys Seikkailusaappaat sekä glitter- ja mustetatuoija. Nuorten ohjelman tarjoaa tubettaja Lazy Watchsmith.

Kirjastoautossa (pääkirjaston tallissa avoimet ovet klo 17-19) on tutustumista kirjastoautotoimintaan, lapsille piirrettyjä ja tietokilpailu.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tuusulan kulttuuri, nuorisopalvelut ja kirjasto.

Vapaa pääsy. Lisätietoa, tarkat tapahtuma-ajat ja ilmoittautumisohjeet karnevaalisivulta.

28.03.2018

Takaisin