Aikuisten lukudiplomi: Tuuslukeen 10 kirjaa vuodessa

Tuusulan kirjaston ensimmäinen aikuisille suunnattu lukudiplomi tarjoaa lukuvinkkejä, innostaa lukemaan ja tukee hyvinvointia.

Lukudiplomilistoista löytyy kaunokirjallisuutta, tietokirjoja, sarjakuvia ja äänikirjoja kymmenessä eri kategoriassa. Lähes jokaisessa kategoriassa on vaihtoehtona myös selkokirja. Kaikki kirjat ovat kirjaston henkilökunnan suosittelemia. Voit korvata minkä tahansa kategorian vapaavalintaisella kirjalla, jota suosittelet muillekin luettavaksi. Lisäämme asiakkaiden suosikkeja seuraavan vuoden lukudiplomiin.

Lukudiplomssa on huomioitu Aleksis Kiven merkkivuoden mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin teema. Jo lukeminen itsessään lisää hyvinvointia, mutta lisäksi lukudiplomin yhtenä kategoriana on mielenterveys "Minä elän!" -teemavuoden kunniaksi.

Suorita lukudiplomi näin:

  • Tutustu lukudiplomin kirjalistoihin kirjaston nettisivuilla. Kirjastosta voit hakea paperisia listoja.
  • Lue sinua kiinnostavat 10 kirjaa, yksi jokaisesta kategoriasta.
  • Kirjaa lukemasi kirjat ylös ja palauta täytetty lukudiplomilomake 31.12.2022 mennessä. Kirjastosta saat halutessasi paperisen lomakkeen, sen voit palauttaa mihin tahansa Tuusulan kirjastoon.

Vuoden lopussa lukudiplomilomakkeen palauttaneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja. Arvonta suoritetaan tammikuussa 2023, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voit jakaa lukemiasi kirjoja sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #tuuslukeen ja #tuusulalukee.

Mukavia lukuhetkiä!

31.12.2021

Takaisin